Het trofeebeeldje "Handballer" is een gepersonaliseerde prijs voor handbalwinnaars en een indrukwekkende blikvanger. Het 15,3 cm hoge beeldje is gemaakt van zamak in oud goud en heeft een massief houten voetstuk in mahoniekleur. Het schildje op de voet kan individueel worden gegraveerd.
vanaf 72,38 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur kaatser oud goud op mahonie houten voet 15,3cm
Beker zamak figuur kaatser oud goud op mahonie houten voet 15,3cm
Verzending op 30.04.2024
72,38 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Handballer - de perfecte trofee beeldje voor een speciaal moment

De Handballer trofee beeldje inspireert als een zeer persoonlijk hoogtepunt op elk toernooi en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Maak de belangrijkste dag voor uw winnaars onvergetelijk en beleef momenten met de Handballer trofee beeldje die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij het speciale ontwerp, de Handballer trofee beeldje maakt indruk op gasten en deelnemers in een mum van tijd. Handballer is een echte blikvanger en vertegenwoordigt zo de grootste waardering voor grote prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Handballer in je handen te houden, dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon pure vreugde geeft.

Ons trofeebeeldje Handballer is 15,3 cm hoog en maakt indruk met zijn waardevolle verschijning.

De personaliseerbare trofee beeldje Handballer staat als symbool voor een zeer bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 896 g, past de trofee beeldje Handballer perfect in de hand.

De trofee beeldje Handballer is een prijs voor de handbalsport en is speciaal ontworpen voor deze sport. Als blijvend aandenken is het trofeebeeldje Handballer perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van waardevol zamak in antiek goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Handballer een sterk designeffect dat ambitie wekt en motiveert tot topprestaties.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Handballer wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

Individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguurtje Handballer zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en zijn afgestemd op de trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Met Handballer heeft onze catalogus een heel bijzonder trofeefiguur voor u in petto.

Ook Handballer overtuigt in al zijn nuances door zijn individuele kenmerken en door een uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Een triomfantelijke onderscheiding van het kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het moment van succes - dat is wat de Handballer trofee beeldje betekent voor uw winnaars.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontrole, is elke afzonderlijke trofee beeldje een waardevol en duurzaam product dat er goed uitziet op elk evenement - en waar de winnaar trots op zal zijn, zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd.

Wij zijn experts in de trofeeën industrie en weten dat u precies de juiste trofee beeldje nodig heeft voor uw evenement. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat het beste bij u past - daar doen wij ons best voor!

U weet niet of het trofeebeeldje Handballer echt precies bij uw toernooi past? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002671

EAN-Code

4054047009324

Grootte

15,3 cm

Gewicht

896 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

13,3 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.