De karatetrofee is een personaliseerbare onderscheiding voor de karatesport, met een hoogte van 26,8 cm en een gewicht van 769 g. Hij is gemaakt van zamak in oud goud en een houten voet in mahoniekleur. Een gravure op het goudkleurige schild maakt het tot een persoonlijk aandenken.
vanaf 64,55 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur karate oud goud op mahonie houten voet 26,8cm
Beker zamak figuur karate oud goud op mahonie houten voet 26,8cm
Verzending op 30.04.2024
64,55 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Karate - precies het juiste voor een geslaagd evenement

Het Karate trofeebeeldje overtuigt als individuele blikvanger op elk toernooi en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Laat de grote dag van uw kampioenen onsterfelijk worden en beleef met uw Karate trofeebeeldje momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij het unieke ontwerp maakt ons Karate trofeebeeldje op het eerste gezicht indruk op alle deelnemers en gasten. Karate is een zeer persoonlijk sieraad en vertegenwoordigt daarmee de grootste waardering voor unieke vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Karate in uw handen te houden, dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hartslag verhoogt.

Ons trofeebeeldje Karate heeft een hoogte van 26,8 cm en maakt indruk met zijn geslaagde verschijning.

Het personaliseerbare trofeebeeldje karate symboliseert een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 769 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje karate is een onderscheiding voor de karatesport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het Karate trofeebeeldje perfect bij uw eigen persoonlijke wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Karate een prachtig design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Op de basis komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Karate wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofee figuur Karate zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn van duurzame kunststof in goud passend bij de trofeefiguur en de basisafmetingen.

In ons assortiment is het trofeefiguur Karate een bijzonder sieraad en van geselecteerde kwaliteit.

Ook Karate bekoort in alle nuances door zijn bijzondere eigenschappen en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons aanbod.

Presenteer uw kampioenen met de Karate trofee beeldje een volbrachte prijs voor hun kampioenschap en een persoonlijk aandenken aan het moment van succes.

Elk trofee beeldje is een duurzaam stuk van hoge kwaliteit dat er op elk evenement geweldig uitziet dankzij strenge kwaliteitscontrole en een nauwlettend gecontroleerd productieproces - en waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeën industrie, weten wij dat u de juiste trofee beeldje voor uw evenement nodig heeft. Ontdek ons volledig assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met het trofeebeeldje dat bij u past - daar branden wij voor!

Weet u niet zeker of het trofeebeeldje karate wel geschikt is voor uw toernooi? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002301

EAN-Code

4054047008952

Grootte

26,8 cm

Gewicht

769 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

23,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.