Trofee beeldje kleiduivenschieten is een unieke prijs voor succesvolle schutters en biedt de hoogste kwaliteit en een aantrekkelijk uiterlijk. Met een afmeting van 22,8 cm en een gewicht van 1,04 kg is het perfect als souvenir.
vanaf 83,05 € *
Verzending op 03.05.2024
Beker zamak figuur kleiduivenschieten oud goud op mahonie houten voet 22,8cm
Beker zamak figuur kleiduivenschieten oud goud op mahonie houten voet 22,8cm
Verzending op 03.05.2024
83,05 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Kleiduivenschieten - een succesvolle prijs voor een bijzonder moment

De trofee figuur kleiduivenschieten inspireert als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor het perfecte moment.

Laat de belangrijkste dag voor uw prijswinnaars onvergetelijk worden en beleef met onze trofee figuur kleiduivenschieten momenten die voor grote emoties zorgen!

Door zijn unieke uiterlijk fascineert onze trofee figuur kleiduivenschieten bezoekers en deelnemers onmiddellijk. Kleiduivenschieten is een echte lust voor het oog en biedt daarmee de hoogste eer voor unieke prestaties.

Het is een geweldig gevoel om de trofeefiguur kleiduivenschieten in de handen te houden, die de trotse winnaar niet loslaat en zijn hartslag omhoog stuwt.

De trofeefiguur kleiduivenschieten heeft een afmeting van 22,8 cm en maakt indruk door zijn geslaagde optiek.

Het trofeebeeldje kleiduivenschieten is personaliseerbaar en symboliseert een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje bedraagt 1,04 kg en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje kleiduivenschieten is een onderscheiding voor de schietsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje kleiduivenschieten perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol zamak in oud goud en een stabiele basis van hout in mahoniekleur bereikt kleiduivenschieten een sterk creatief effect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Op de basis komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Kleiduivenschieten is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft de trofee figuur kleiduivenschieten zijn persoonlijke touch. Daardoor zal elke winnaar zich het eremoment zelfs jaren later nog herinneren. De graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeebeeldje en op de afmetingen van de voet.

Clay Pigeon Shooting is het bijpassende trofeebeeldje en iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle stukken in ons assortiment overtuigt ook Clay Pigeon Shooting tot in de kleinste details door zijn individuele vormtaal en door de hoogste kwaliteit in afwerking en materiaal.

Voor uw kampioenen is het Clay Pigeon Shooting trofeebeeldje een perfecte bekroning van hun kampioenschap en een waardevol aandenken aan het moment suprême.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk waar elke winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als specialisten in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Maak kennis met ons volledig assortiment voor uw evenement. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het juiste trofeebeeldje voor u!

Vraagt u zich nog steeds af of het trofeebeeldje kleiduivenschieten het juiste is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002561

EAN-Code

4054047009218

Grootte

22,8 cm

Gewicht

1,04 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

19,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

03.04.2014
Andreas M.  door Fischen
alles bestens