De Archer trofee beeldje is een exclusieve prijs voor uitstekende prestaties in de boogschietsport. Met zijn unieke ontwerp, hoogwaardige materialen en individuele gravure is het een blijvende herinnering.
vanaf 74,63 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur lijst boogschutter goud en wit op zwarte houten voet 23,5cm
Beker zamak figuur lijst boogschutter goud en wit op zwarte houten voet 23,5cm
Verzending op 06.05.2024
74,63 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Archer - een perfect trofeebeeldje voor een groots evenement

Een trofeebeeldje uit de Archer-serie overtuigt als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de juiste gelegenheid.

Maak de grote dag onvergetelijk voor de winnaars van de Trofeeën en beleef momenten die voor grote emoties zorgen met ons Archer trofeebeeldje!

Dankzij het unieke ontwerp overtuigt het Archer trofeebeeldje gasten en deelnemers op het eerste moment. Archer is een prachtig sieraad en vertegenwoordigt daarmee de hoogste eer voor unieke vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Archer in je handen te houden, en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon een sterke indruk maakt.

Verkrijgbaar in 1 verschillende maten van 23.5 cm, Archer inspireert met zijn exclusieve uitstraling.

Het trofeebeeldje Archer kan worden geïndividualiseerd en staat symbool voor een zeer bijzondere glansrijke overwinning na een uitstekende prestatie.

Afhankelijk van het model heeft Archer een gewicht van 1,06 kg en ligt dus perfect in de hand.

De trofee beeldje boogschutter is een onderscheiding uit onze productlijn trofee beeldjes en is speciaal ontworpen voor de schietsport.

Als een blijvend aandenken past de trofee beeldje boogschutter precies bij uw eigen wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een massieve voet van hout in zwart bereikt Archer een sterk designeffect dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Archer is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Archer een persoonlijk karakter. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

Onze productlijn trofeefiguren bevat vele hoogwaardige trofeefiguren voor u.

Archer scoort tot in het kleinste detail door zijn individuele vormtaal en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Geef uw winnaars een perfect teken van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken.

Door onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole is elk afzonderlijk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam product dat bij elk evenement een mooi figuur slaat - en waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Beleef uw eer met het juiste trofeebeeldje voor u - daar geven wij alles voor!

Vraagt u zich nog steeds af of het trofeebeeldje schutter de juiste is voor uw wedstrijd? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452004836

EAN-Code

4054047031578

Grootte

23,5 cm

Gewicht

1,06 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

18,8 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

20,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

13.09.2021
Bernd P.  door Bitterfeld-Wolfen
Schöner Pokal