Majorette met staf is een individuele Beker beeldje speciaal ontworpen voor het dansen. Het beeldje is 25,8 cm hoog, weegt 679 g en is gemaakt van kwaliteitszamak in antiek goud en een massief houten voetstuk in mahoniekleur. Het trofeebeeldje kan individueel worden gegraveerd en is een duurzaam aandenken aan een bijzondere triomf.
vanaf 78,86 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur majorette met staf oud goud op mahonie houten voet 25,8cm
Beker zamak figuur majorette met staf oud goud op mahonie houten voet 25,8cm
Verzending op 06.05.2024
78,86 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Majorette met staf - de individuele trofee beeldje voor een succesvolle prijsuitreiking

De trofee beeldje Majorette met staf overtuigt als een zeer persoonlijke eye-catcher bij elke wedstrijd en is precies geschikt voor de speciale gebeurtenis.

Maak de grote dag van uw winnaars onvergetelijk en vier met onze trofee beeldje Majorette met staf momenten die zorgen voor grote emoties!

Dankzij het unieke ontwerp, onze trofee beeldje Majorette met staf inspireert gasten en deelnemers in een mum van tijd. Majorette met staf is een echte lust voor het oog en staat daarmee voor de grootste erkenning van grote vaardigheden.

Het vasthouden van de bekerfiguur Majorette met staf in uw handen is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar volledig vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Onze bekerfiguur Majorette met staf is 25,8 cm hoog en verrukt door zijn kostbare verschijning.

De bekerfiguur majorette met staf kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een zeer bijzondere eervolle triomf, behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 679 g ligt de bekerfiguur majorette met staf perfect in de hand.

De bekerfiguur majorette met staf is een trofee voor de danssport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. De bekerfiguur Majorette met staf past precies bij uw individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met haar individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een massieve voet van hout in mahoniekleur bereikt Majorette met staf een unieke uitstraling die verlangens wekt en inspireert tot nieuwe records.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Majorette met staf is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door een individuele gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur Majorette met staf zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn van duurzame kunststof in goud passend bij de trofee figuur en de afmetingen van de voet.

Majorette met Staf is de juiste trofee figuur en een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Majorette met Staf overtuigt in elk opzicht door zijn individuele design taal en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw winnaars een perfect symbool van de overwinning en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment - met het trofeebeeldje majorette met staf.

Door onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk, waar de winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement goed uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig heeft. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met de juiste trofee figurine voor u - daar geven wij alles voor!

Weet u niet zeker of de trofee figurine majorette met staf de juiste is voor uw toernooi? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452002551

EAN-Code

4054047009201

Grootte

25,8 cm

Gewicht

679 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

22,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.