Bekerbeeldje "Boogschutter" is een indrukwekkende prijs voor schietwedstrijden. Het is 24,3 cm hoog, weegt 660 g en heeft een basis van mahoniekleurig hout. Het op maat gegraveerde schild in goud past perfect bij het trofeebeeldje. Archer is een onvergetelijke herinnering aan succes en is ook geschikt voor decoratie.
vanaf 37,90 € *
Verzending op 02.05.2024
Beker Zamak figuur Modern Archer goud en wit op mahonie houten voet 24,3cm
Beker Zamak figuur Modern Archer goud en wit op mahonie houten voet 24,3cm
verzending vandaag
37,90 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Archer - een perfect trofeebeeldje voor een speciale prijsuitreiking

Het Archer trofeebeeldje overtuigt als een zeer persoonlijke bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies geschikt voor de desbetreffende gelegenheid.

Leg de grote dag voor de prijswinnaars voor altijd vast en beleef momenten die emoties opleveren met het Archer trofeebeeldje!

Dankzij het unieke ontwerp maakt ons Archer trofeebeeldje onmiddellijk indruk op deelnemers en bezoekers. Archer is een echte lust voor het oog en biedt daarmee het perfecte eerbetoon aan uitstekende prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het Archer trofeebeeldje in handen te houden, dat de trotse winnaar helemaal vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Ons Archer trofeebeeldje is 24,3 cm hoog en maakt indruk met zijn geslaagde verschijning.

Het trofeebeeldje boogschutter kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een bijzondere eervolle triomf na een uitstekende prestatie.

Boogschutter weegt 660 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje boogschutter is een onderscheiding voor de schietsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als eeuwig aandenken is het trofeebeeldje Archer perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van waardevol zamak in goud-wit en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Archer een prachtig design dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de basis. Archer wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Archer zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De graveerplaat is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Ons assortiment heeft in de vorm van de Archer een heel bijzonder trofeebeeldje in petto.

De Archer overtuigt met zijn individuele vormtaal en uitstekende kwaliteit van materiaal en afwerking tot in het kleinste detail - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw winnaars een triomfantelijke prijs voor hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken aan hun geluksmoment - met de Archer trofee beeldje.

Elke trofee beeldje is een waardevol en duurzaam stuk dankzij onze speciale zorg in de productie en grondige kwaliteitscontrole die er geweldig uit zal zien op elk evenement - en waar elke winnaar trots op zal zijn voor jaren na het evenement of de wedstrijd.

Als specialisten in de trofeeën industrie, weten we dat u de juiste trofee beeldje voor uw evenement wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Wij geven alles zodat u uw onderscheidingen kunt uitvoeren met het trofee beeldje dat bij u past!

U vraagt zich af of het trofee beeldje schutter perfect bij uw evenement past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452014836

EAN-Code

4054047094139

Grootte

24,3 cm

Gewicht

660 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

18,8 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

10,2 cm

Breedte

10,2 cm

Hoogte

56 mm

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

03.08.2017
Sonja W.  door Dresden Tolkewitz
eine hochwertig anmutende Figur hat unsere Erwartungen voll und ganz erfüllt