Het badmintontrofeebeeldje is een gepersonaliseerde prijs voor winnaars in de badmintonsport. Met een uniek ontwerp, personaliseerbare gravure en hoogwaardige materialen is het een onvergetelijk aandenken aan de overwinning. Het beeldje is 22,3 cm hoog en weegt 568 g. Een perfecte keuze voor elke prijsuitreiking.
vanaf 37,90 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker Zamak figuur Modern Badminton goud-wit op mahonie houten voet 22,3cm
Beker Zamak figuur Modern Badminton goud-wit op mahonie houten voet 22,3cm
Verzending op 29.04.2024
37,90 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Badminton - perfect voor een grandioze prijsuitreiking

Het Badminton trofeebeeldje schittert als individuele bekroning van de dag op elk toernooi en is precies afgestemd op de gelegenheid.

Laat de grote dag van uw winnaars onvergetelijk worden en vier met het Badminton trofeebeeldje momenten die voor grote emoties zorgen!

Dankzij het unieke ontwerp inspireert het Badminton trofeebeeldje bezoekers en deelnemers in een mum van tijd. Badminton is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt daarmee de hoogste erkenning voor unieke prestaties.

Het vasthouden van het Badminton trofeebeeldje in uw handen is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet meer loslaat en simpelweg voor kippenvel zorgt.

Het Badminton trofeebeeldje is 22,3 cm hoog en boeit dankzij het geslaagde ontwerp.

Het Badminton trofeebeeldje kan op maat gemaakt worden en staat symbool voor een bijzonder eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Badminton heeft een gewicht van 568 g en ligt dus perfect in de hand.

Het Badminton trofeebeeldje is een onderscheiding voor de badmintonsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het Badminton trofeebeeldje perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van waardevol zamak in goud-wit en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Badminton een uniek ontwerp dat ambitie wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Badminton is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Met een eigen gravure met moderne lasertechnologie krijgt het Badminton trofeefiguurtje zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich ook na jaren het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Met Badminton heeft ons assortiment een heel bijzonder trofeebeeldje in petto.

Ook Badminton overtuigt in alle opzichten door zijn individuele kenmerken en uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle trofeebeeldjes in ons assortiment.

Een perfect symbool van de overwinning en een ontroerend aandenken aan het moment suprême - dat is wat het Badminton trofeebeeldje voor uw kampioenen betekent.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en de strenge kwaliteitscontrole is elk afzonderlijk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk, waar elke winnaar ook jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elk evenement een goed figuur slaat.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar doen wij ons uiterste best voor!

U vraagt zich af of het trofeebeeldje badminton het juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452014849

EAN-Code

4054047094320

Grootte

22,3 cm

Gewicht

568 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

16,8 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

10,2 cm

Breedte

10,2 cm

Hoogte

56 mm

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.