Hoefijzer trofee beeldje is een individuele prijs voor hoefijzerwerpen. Met een afmeting van 18,8 cm en een gewicht van 551 g maakt het indruk met zijn geslaagde ontwerp. Het trofeebeeldje kan individueel worden gegraveerd en is een waardevol aandenken voor elke winnaar.
vanaf 35,96 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker Zamak figuur Modern Hoefijzer goud en wit op mahonie houten voet 18,8cm
Beker Zamak figuur Modern Hoefijzer goud en wit op mahonie houten voet 18,8cm
Verzending op 30.04.2024
35,96 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Hoefijzer - een individuele prijs voor een speciale prijsuitreiking

Onze trofee-figuur Hoefijzer overtuigt als onmiskenbaar hoogtepunt op elk toernooi en is precies goed voor het perfecte moment.

Laat de belangrijkste dag voor uw winnaars onsterfelijk worden en vier met de trofee-figuur Hoefijzer momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij de individuele uitstraling inspireert onze trofee-figuur Hoefijzer gasten en deelnemers op het eerste moment. Het hoefijzer is een waar sieraad en vertegenwoordigt daarmee de perfecte waardering voor uitstekende prestaties.

Het vasthouden van het trofeebeeldje Hoefijzer in de handen is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Ons trofeebeeldje Hoefijzer is 18,8 cm hoog en maakt indruk met zijn geslaagde ontwerp.

Het aanpasbare trofeebeeldje Hoefijzer is een symbool van een bijzonder eervolle triomf, behaald na een uitstekende prestatie.

Hoefijzer heeft een gewicht van 551 g en ligt dus perfect in de hand.

Het trofeebeeldje Hoefijzer is een onderscheiding voor de sport hoefijzerwerpen en werd speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het trofeefiguur Hoefijzer perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Hoefijzer een prachtig design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de basis. Hoefijzer wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Hoefijzer zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzame kunststof in goud, en zijn afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeefiguur Hoefijzer een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Hoefijzer boeit niet alleen door zijn individuele kenmerken, maar ook in de kleinste details door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Gun uw winnaars met de trofeeënfiguur Hoefijzer een perfecte bekroning van hun kampioenschap en een waardevol aandenken aan het hoogste moment.

Door onze bijzondere zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontroles is elk afzonderlijk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk, waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elk evenement een mooi figuur slaat.

U hebt precies de juiste trofeeënfiguur voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Maak kennis met ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het voor u geschikte bekerfiguur - daarvoor doen wij ons uiterste best!

Weet u niet zeker of het bekerfiguur hoefijzer optimaal bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452014832

EAN-Code

4054047094122

Grootte

18,8 cm

Gewicht

551 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

13,3 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

10,2 cm

Breedte

10,2 cm

Hoogte

56 mm

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.