De Skittles trofee beeldje is een individuele prijs voor de kegelsport, 23,3cm hoog en weegt 679g. Het heeft een unieke uitstraling met een oppervlak van goud-witte zamak en een basis van mahonie-kleurig hout. De persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft hem een persoonlijk tintje.
vanaf 37,90 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker Zamak figuur Modern Skittles goud en wit op mahonie houten voet 23.3cm
Beker Zamak figuur Modern Skittles goud en wit op mahonie houten voet 23.3cm
Verzending op 29.04.2024
37,90 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Skittles - een individuele prijs voor een geweldige prijsuitreiking

De Skittles trofee beeldje schittert als een zeer persoonlijke bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies goed voor het speciale evenement.

Laat de belangrijkste dag van uw winnaars onvergetelijk worden en vier met uw Skittles trofee beeldje momenten die voor emoties zorgen!

Door zijn unieke uiterlijk fascineert de Skittles trofee beeldje gasten en deelnemers op het eerste moment. Skittles is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt zo de perfecte waardering voor uitstekende prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het Skittles trofeebeeldje in je handen te houden, dat de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Het Skittles trofeebeeldje is 23,3 cm hoog en boeit dankzij het waardevolle ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Skittles is een symbool van een bijzonder eervolle triomf, behaald na een uitstekende prestatie.

Skittles heeft een gewicht van 679 g en ligt dus perfect in de hand.

Het trofeebeeldje Skittles is een onderscheiding voor de bowlingsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken is het Skittles-trofeebeeldje perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Skittles een unieke uitstraling die verlangens wekt en aanzet tot topprestaties.

Op de voet komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Skittles is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Met een eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt de Skittles-trofee zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

Skittles is het juiste trofeefiguurtje en iets buitengewoons en van geselecteerde kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment scoort ook Skittles in elk detail door zijn individuele kenmerken en door uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal.

Een triomfantelijk teken van het kampioenschap en een waardevol aandenken aan het moment van succes - dat is wat het trofeebeeldje Skittles betekent voor uw kampioenen.

Dankzij een grondige kwaliteitscontrole en een nauwgezet productieproces is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk waar de winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als deskundige contactpersoon in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd wilt vinden. Ontdek ons complete assortiment voor uw evenement. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het juiste bekerbeeldje!

Vraagt u zich nog steeds af of het bekerbeeldje Skittles de perfecte match is voor uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel adviesgesprek.

Artikelnr

452014816

EAN-Code

4054047094344

Grootte

23,3 cm

Gewicht

679 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

17,8 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

10,2 cm

Breedte

10,2 cm

Hoogte

56 mm

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.