De tafeltennistrofee is een gepersonaliseerde prijs voor prijsuitreikingen en is speciaal ontworpen voor tafeltenniscompetities. Het beeldje heeft een afmeting van 22,7 cm en een gewicht van 630 g. Het is gemaakt van hoogwaardig zamak in goud-wit en een houten basis in mahoniekleur.
vanaf 37,90 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker Zamak figuur modern tafeltennis goud-wit op mahonie houten voet 22,7cm
Beker Zamak figuur modern tafeltennis goud-wit op mahonie houten voet 22,7cm
Verzending op 29.04.2024
37,90 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Tafeltennis - een persoonlijke prijs voor een bijzondere prijsuitreiking

De trofee figurine tafeltennis overtuigt als een zeer persoonlijke bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies op het perfecte moment afgestemd.

Maak de belangrijkste dag van uw kampioenen onvergetelijk en beleef momenten die voor grote emoties zorgen met de trofee figurine tafeltennis!

Met zijn unieke uiterlijk overtuigt onze trofee figurine tafeltennis alle gasten en deelnemers onmiddellijk. Tafeltennis is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt daarmee de perfecte waardering voor grote vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Tafeltennis in handen te houden, dat de trotse winnaar volledig vervult en gewoon een sterke indruk maakt.

Ons trofeebeeldje Tafeltennis heeft een afmeting van 22,7 cm en inspireert met zijn waardevolle ontwerp.

De trofee beeldje tafeltennis kan worden geïndividualiseerd en staat symbolisch voor een heel bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee beeldje is 630 g en zorgt ervoor dat de trofee beeldje optimaal in de hand ligt.

De trofee beeldje tafeltennis is een onderscheiding voor de tafeltennissport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het Table Tennis trofeebeeldje perfect bij uw zeer individuele competitie en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Table Tennis een sterk designeffect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Tafeltennis is net zo uniek als de competitie zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het tafeltennistrofeebeeldje zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

Ons assortiment heeft een heel bijzonder trofeefiguurtje in petto in de vorm van Tafeltennis.

Tafeltennis maakt indruk tot in het kleinste detail met zijn individuele kenmerken en met de hoogste normen voor afwerking en materiaal - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Een perfecte onderscheiding van de overwinning en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat de Table Tennis trofee beeldje betekent voor uw kampioenen.

Elke trofee beeldje is, dankzij de grondige kwaliteitscontroles en het zorgvuldige productieproces, een waardevol en duurzaam stuk dat een grote indruk zal maken op elk evenement - en waar elke winnaar trots op zal zijn, zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd.

Wij zijn competente contactpersonen in de trofeeën industrie en ervan overtuigd dat u precies de juiste trofee beeldje nodig heeft voor uw evenement. Maak kennis met ons complete aanbod voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u - daar branden wij voor!

U weet niet of de trofee beeldje tafeltennis echt precies past bij uw toernooi? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452014837

EAN-Code

4054047094108

Grootte

22,7 cm

Gewicht

630 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

17,2 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

10,2 cm

Breedte

10,2 cm

Hoogte

56 mm

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.