De maskers met trofeeën zijn een gepersonaliseerde prijs voor bijzondere prestaties en een onvergetelijk souvenir van het hoogste moment. Met een hoogte van 18,7 cm en een gewicht van 611 g, is hij speciaal ontworpen voor carnavalsevenementen en verkrijgbaar met gepersonaliseerde gravure.
vanaf 35,96 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker Zamak figuur Moderne maskers goud en wit op mahonie houten voet 18,7cm
Beker Zamak figuur Moderne maskers goud en wit op mahonie houten voet 18,7cm
Verzending op 30.04.2024
35,96 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Maskers - het individuele trofeebeeldje voor een bijzonder moment

Het trofeebeeldje Maskers overtuigt als individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies geschikt voor de desbetreffende gelegenheid.

Leg de belangrijkste dag van uw winnaars voor altijd vast en beleef momenten die voor grote emoties zorgen met het trofeebeeldje Maskers!

Dankzij het unieke ontwerp inspireert ons trofeebeeldje Maskers gasten en deelnemers op het eerste gezicht. Maskers is een echte blikvanger en toont daarmee de hoogste waardering voor uitstekende prestaties.

Het is iets heel bijzonders om het trofeebeeldje Maskers in uw handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hartslag verhoogt.

Ons trofeebeeldje Maskers heeft een hoogte van 18,7 cm en maakt indruk met zijn geslaagde ontwerp.

Het trofee beeldje maskers is aanpasbaar en staat symbool voor een zeer bijzondere eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofee beeldje is 611 g en zorgt ervoor dat het trofee beeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofee beeldje maskers is een prijs voor de carnavalsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeefiguur Masken is perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een solide voet van hout in mahonie bereikt Masken een prachtig design dat ambitie wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de voet. Door individualisering wordt Masken net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door een individuele gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur Masken zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de sokkel.

In ons assortiment is het trofeefiguur maskers een bijzonder sieraad en van uitgelezen kwaliteit.

maskers overtuigen tot in het kleinste detail door hun individuele kenmerken en door uitstekende kwaliteit in verwerking en materiaal - net als alle trofeefiguren in ons aanbod.

Geef uw winnaars een perfect teken van overwinning en een zeer persoonlijk souvenir van het hoogste moment met het trofeebeeldje Maskers.

Dankzij ons nauwlettend in de gaten gehouden productieproces en strenge kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam product waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elke gelegenheid een mooi figuur slaat.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en ervan overtuigd dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig heeft. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Beleef uw eer met het juiste trofeebeeldje voor u - daar branden wij voor!

Vraagt u zich nog steeds af of het trofeebeeldje maskers het juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel adviesgesprek.

Artikelnr

452014815

EAN-Code

4054047094153

Grootte

18,7 cm

Gewicht

611 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

13,2 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

10,2 cm

Breedte

10,2 cm

Hoogte

56 mm

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.