Speelkaarten trofee beeldje is een unieke prijs voor wedstrijden sportevenementen, gemaakt met hoogwaardige materialen. Met een afmeting van 22 cm en een gewicht van 593 g is het perfect voor elke wedstrijd.
vanaf 37,90 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker Zamak figuur Moderne speelkaarten goud-wit op mahonie houten voet 22,0cm
Beker Zamak figuur Moderne speelkaarten goud-wit op mahonie houten voet 22,0cm
Verzending op 29.04.2024
37,90 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Speelkaarten - perfect voor een geweldige dag

Onze trofee figurine speelkaarten inspireert als een onderscheidende blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de juiste gelegenheid.

Houd de grote dag voor de winnaars voor altijd vast en beleef momenten die voor grote emoties zorgen met onze trofee figurine speelkaarten!

Met zijn unieke uiterlijk overtuigt de trofee figurine speelkaarten gasten en deelnemers in een oogwenk. Speelkaarten is een zeer persoonlijk sieraad en vertegenwoordigt daarmee de perfecte eer voor uitstekende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om de trofee figuur speelkaarten in de handen te houden, die de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hartslag omhoog stuwt.

De trofee figuur speelkaarten heeft een afmeting van 22,0 cm en maakt indruk door zijn waardevolle ontwerp.

De personaliseerbare trofee figurine speelkaarten symboliseert een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee figurine is 593 g en zorgt ervoor dat de trofee figurine perfect in de hand ligt.

De trofee figurine speelkaarten is een onderscheiding voor de spelsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het Spielkarten trofeebeeldje precies bij uw eigen wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een stevige voet van hout in mahonie bereikt Spielkarten een prachtig design dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Speelkaarten worden door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofee-figuurtje speelkaarten zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud en zijn afgestemd op het trofeebeeldje en de basisafmetingen.

Onze catalogus heeft voor u een hoogwaardig trofeebeeldje in petto in de vorm van speelkaarten.

Ook speelkaarten scoren tot in het kleinste detail met hun individuele kenmerken en door de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Presenteer uw winnaars met de trofee-figuurtje speelkaarten een perfecte prijs voor hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het moment van succes.

Dankzij een strenge kwaliteitscontrole en een nauwgezet productieproces is elk trofee-figuurtje een duurzaam en waardevol stuk waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elke gelegenheid goed uitziet.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en zijn ervan overtuigd dat u precies het juiste trofee-figuurtje voor uw wedstrijd nodig heeft. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u - daar doen wij alles voor!

U twijfelt of de trofee beeldje speelkaarten het juiste is voor uw wedstrijd? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452014829

EAN-Code

4054047094191

Grootte

22,0 cm

Gewicht

593 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

16,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

10,2 cm

Breedte

10,2 cm

Hoogte

56 mm

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

30 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

19.12.2023
Benjamin C.  door Neuilly sur seine
Bien