Het beeldje van de motortrofee is een perfecte trofee voor de motorsport en zal elke winnaar trots maken. Het is 15,5 cm hoog, gemaakt van kostbaar zamak in oud goud en heeft een basis van mahoniehout.
vanaf 72,38 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker zamak figuur motorfiets oud goud op mahonie houten voet 15,5cm
Beker zamak figuur motorfiets oud goud op mahonie houten voet 15,5cm
Verzending op 10.05.2024
72,38 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Motorcycle - een perfect trofeebeeldje voor de speciale gelegenheid

Ons trofeebeeldje Motorcycle schittert bij elk toernooi als onmiskenbaar hoogtepunt van de dag en is precies passend bij de desbetreffende gelegenheid.

Laat de grote dag voor de winnaars onvergetelijk worden en vier momenten die voor grote emoties zorgen met uw trofeebeeldje Motorcycle!

Dankzij zijn unieke uiterlijk inspireert het trofeebeeldje Motorcycle onmiddellijk bezoekers en deelnemers. Motorcycle is een echte lust voor het oog en toont daarmee de grootste waardering voor uitstekende prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Motorcycle in handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Het trofeebeeldje Motorcycle is 15,5 cm hoog en overtuigt door zijn geslaagde verschijning.

De personaliseerbare trofee beeldje motorfiets is een symbool van een zeer bijzondere eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 1,14 kg ligt de trofee beeldje motorfiets perfect in de hand.

De trofee beeldje motorfiets is een onderscheiding voor de motorsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het trofeebeeldje Motorfiets perfect voor uw eigen wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van kostbaar zamak in antiek goud en een massieve voet van hout in mahoniekleur bereikt Motorfiets een uniek design dat de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de voet. Motorrad is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Motorrad zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De graveerplaat is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Met Motorrad heeft ons assortiment een buitengewoon trofeebeeldje voor u in petto.

Motorrad maakt niet alleen indruk met zijn individuele vormentaal, maar ook met de hoogste normen voor materiaal en afwerking in elk detail - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw kampioenen een triomfantelijke prijs voor hun kampioenschap en een waardevol aandenken.

Elk trofeebeeldje is, dankzij een grondige kwaliteitscontrole en een nauwgezet productieproces, een duurzaam en waardevol stuk waar de winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als deskundige contacten in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het trofeebeeldje dat het beste bij u past!

U weet niet of het trofeebeeldje precies bij uw toernooi past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002281

EAN-Code

4054047008938

Grootte

15,5 cm

Gewicht

1,14 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.