Het trofeebeeldje "Muzieknoot" is een personaliseerbare onderscheiding voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van muziek. Het is 23,7 cm hoog, heeft een gewicht van 992 g en is gemaakt van zamak in oud goud en een houten voet in mahoniekleur.
vanaf 78,86 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur muzieknoot oud goud op mahonie houten voet 23,7cm
Beker zamak figuur muzieknoot oud goud op mahonie houten voet 23,7cm
Verzending op 06.05.2024
78,86 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Musiknote - een persoonlijke prijs voor een speciale gelegenheid

Het trofeebeeldje Musiknote is een overtuigende blikvanger bij elke wedstrijd en is afgestemd op het speciale evenement.

Laat de belangrijkste dag van uw winnaars onsterfelijk worden en beleef met het trofeebeeldje Musiknote momenten die voor grote emoties zorgen!

Dankzij het speciale ontwerp inspireert het trofeebeeldje Musiknote gasten en deelnemers in een mum van tijd. Musiknote is een echte blikvanger en daarmee de hoogste erkenning voor buitengewone prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Musiknote in handen te houden, dat de trotse winnaar niet loslaat en zijn hartslag omhoog stuwt.

Het trofeebeeldje Musiknote is 23,7 cm hoog en maakt indruk met zijn waardevolle design.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Musiknote staat symbool voor een heel bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje bedraagt 992 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje Musiknote is een onderscheiding voor de muzieksport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje Musiknote past precies bij uw zeer persoonlijke gebeurtenis en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol zamak in oud goud en een solide voet van hout in mahoniekleur bereikt Musiknote een unieke uitstraling die de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Door individualisering wordt Musiknote net zo uniek als het concours zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt de Musiknote-trofee zijn persoonlijke karakter. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de sokkel.

Musiknote is het juiste trofeefiguur en iets buitengewoons en van geselecteerde kwaliteit.

Musiknote scoort ook met zijn individuele kenmerken en met de hoogste eisen aan afwerking en materiaal, tot in het kleinste detail - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Presenteer uw winnaars met een geslaagde onderscheiding van hun kampioenschap en een waardevol aandenken aan het hoogste moment - met de Musiknote trofeefiguur.

Dankzij de regelmatige kwaliteitscontrole en het nauwgezet gecontroleerde productieproces is elk afzonderlijk trofeefiguur een duurzaam en waardevol stuk dat er bij elke gelegenheid goed uitziet - en waar elke winnaar nog lang na afloop van het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en wij weten dat u precies het juiste trofeefiguur voor uw evenement nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u - daar geven wij alles voor!

Weet u niet zeker of de trofee beeldje Musiknote perfect past bij uw toernooi? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002101

EAN-Code

4054047008754

Grootte

23,7 cm

Gewicht

992 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

20,7 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

29.08.2023
Marita N.  door Bad Tölz
Hochwertige Figur auf sehr passendem Sockel. Der von mir ausgesuchte Text wurde perfekt auf dem Messingschild am Sockel eingraviert. Toll gemacht und wird beim Beschenkten 100 %ig Freude auslösen. Danke!
26.10.2017
Ralf L.  door Igersheim
Sieht gut aus und wirkt sehr wertig.