De Beker "Paardenkop" is een duurzaam sieraad van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor de paardensport. Met een afmeting van 25 cm en een gewicht van 805 g is het ideaal voor dat speciale moment op elk toernooi.
vanaf 68,87 € *
Verzending op 07.05.2024
Beker zamak figuur paardenhoofd zilver op houten plank 25,0cm
Beker zamak figuur paardenhoofd zilver op houten plank 25,0cm
Verzending op 07.05.2024
68,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Paardenkop - ideaal voor een speciaal moment

Het trofeebeeldje Paardenkop overtuigt als onmiskenbaar hoogtepunt van de dag op elk toernooi en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Laat de belangrijkste dag van uw winnaars onvergetelijk worden en vier met het trofeebeeldje Paardenkop momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Door het unieke ontwerp inspireert het trofeebeeldje Paardenkop gasten en deelnemers op het eerste moment. Paardenhoofd is een echt sieraad en is dus de perfecte erkenning voor uitstekende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje paardenhoofd in de handen te houden, dat de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Het trofeebeeldje paardenhoofd heeft een afmeting van 25,0 cm en maakt indruk dankzij het waardevolle ontwerp.

Het personaliseerbare trofeebeeldje paardenhoofd symboliseert een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 805 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje paardenhoofd is een prijs voor de paardensport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje Paardenkop is perfect voor uw eigen persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in zilver en een stevige voet van zamak in zilver bereikt Paardenkop een prachtig design dat ambitie wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Op de voet komt het schild in zilver bijzonder goed tot zijn recht. Paardekop wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft de Paardekop-trofee zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, passend bij het trofeefiguur en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is Paardekop iets uitzonderlijks en van geselecteerde kwaliteit.

Ook Paardekop overtuigt tot in de kleinste details met zijn individuele kenmerken en de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Een perfect symbool van de overwinning en een waardevol aandenken aan het moment van succes - dat is wat het trofeebeeldje Horse Head voor uw winnaars betekent.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en strenge kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk, dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar de winnaar jaren na het evenement of de wedstrijd nog steeds trots op is.

U hebt voor uw evenement precies het juiste trofeebeeldje nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Maak kennis met ons complete aanbod voor uw wedstrijd. Zodat u uw onderscheidingen met het voor u passende bekerfiguur kunt beleven - daarvoor geven wij het beste van onszelf!

U weet niet of het bekerfiguur paardenhoofd echt precies bij uw evenement past? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452013081

EAN-Code

4054047010573

Grootte

25,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Gewicht

805 g

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

zilver

Basismateriaal

Zamac
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.