De petanque ballen trofee beeldje is een individuele en exclusieve prijs voor de petanque sport, die wordt gekenmerkt door zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen. Het trofeebeeldje is perfect als herinnering aan het hoogste moment van een wedstrijd en wordt een onvergetelijk aandenken met een persoonlijke gravure.
vanaf 74,42 € *
Verzending op 08.05.2024
Beker zamak figuur petanque ballen oud goud op mahonie houten voet 23,0cm
Beker zamak figuur petanque ballen oud goud op mahonie houten voet 23,0cm
Verzending op 08.05.2024
74,42 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Pétanque Balls - een individuele bekroning voor een geslaagde prijsuitreiking

Ons Pétanque Balls trofeebeeldje schittert als een individuele bekroning van de Dag op elk toernooi en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Laat de belangrijkste Dag van uw winnaars onsterfelijk worden en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met ons Pétanque Balls trofeebeeldje!

Dankzij het unieke ontwerp maakt het Pétanque Balls trofeebeeldje onmiddellijk indruk op alle gasten en deelnemers. Pétanque ballen is een echte lust voor het oog en is zo het grootste eerbetoon aan uitstekende vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om het trofeebeeldje Pétanque ballen in handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Ons trofeebeeldje Pétanque ballen is 23,0 cm hoog en overtuigt door zijn exclusieve uitstraling.

Het trofeebeeldje Pétanque Balls kan worden geïndividualiseerd en symboliseert een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 989 g ligt het trofeebeeldje Pétanque Balls perfect in de hand.

Het trofeebeeldje Pétanque Balls is een onderscheiding voor de petanquesport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het trofeebeeldje Pétanque Balls perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van kostbaar zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahonie bereikt Pétanque Balls een sterk designeffect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Pétanque ballen is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguurtje Pétanque ballen zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en op de basisafmetingen.

In ons assortiment zijn de Pétanque Ballen een bijzonder sieraad en van geselecteerde kwaliteit.

Ook Pétanque Ballen overtuigen tot in de kleinste details door hun individuele kenmerken en door een uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het trofeebeeldje petanqueballen een triomfantelijk embleem van de overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het opperste moment.

Dankzij ons zorgvuldige productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elk individueel trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elke gelegenheid geweldig uitziet.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het juiste trofee beeldje voor u!

U denkt er nog over na of het trofee beeldje petanque ballen het juiste is voor uw wedstrijd? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452001811

EAN-Code

4054047008433

Grootte

23,0 cm

Gewicht

989 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

20,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.