De propeller vliegtuig trofee beeldje is een gepersonaliseerde prijs voor luchtvaart sportwedstrijden. Met zijn unieke ontwerp en een afmeting van 16,5 cm maakt hij indruk op zowel deelnemers als gasten.
vanaf 76,53 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur propeller vliegtuig oud goud op mahonie houten voet 16,5cm
Beker zamak figuur propeller vliegtuig oud goud op mahonie houten voet 16,5cm
Verzending op 30.04.2024
76,53 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Propeller Vliegtuig - een persoonlijke prijs voor een geweldige Dag

Onze Propeller Vliegtuig trofee beeldje overtuigt als een zeer persoonlijke bekroning van de Dag bij elke wedstrijd en is precies geschikt voor de bijbehorende gelegenheid.

Maak de geweldige Dag van uw prijswinnaars onvergetelijk en vier met onze Propeller Vliegtuig trofee beeldje momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Met zijn unieke ontwerp maakt de Propeller Vliegtuig trofee beeldje op het eerste gezicht indruk op deelnemers en gasten. Propeller Aircraft is een echte blikvanger en vertegenwoordigt daarmee de grootste erkenning voor uitstekende prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Propeller Aircraft in handen te houden, dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon een sterke indruk maakt.

Het trofeebeeldje Propeller Aircraft heeft een hoogte van 16,5 cm en inspireert met zijn exclusieve ontwerp.

Het aanpasbare Propeller Vliegtuig trofee figuur symboliseert een bijzonder eervolle overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofee figuur is 815 g en zorgt ervoor dat het trofee figuur perfect in de hand ligt.

Het Propeller Vliegtuig trofee figuur is een prijs voor de luchtvaart sport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. De Propeller Vliegtuig troffiguur is perfect voor uw eigen wedstrijd en is ook geschikt als blijvend souvenir voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van waardevol zamak in oud goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Propeller Vliegtuig een sterk design effect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Op de basis komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Propeller Aircraft is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur Propeller Aircraft een persoonlijk karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn van duurzaam kunststof in goud en zijn afgestemd op het trofeebeeldje en de afmetingen van de sokkel.

Met Propeller Aircraft heeft ons assortiment een heel bijzonder trofeebeeldje voor u in petto.

Zoals alle trofeebeeldjes in ons assortiment is ook Propeller Aircraft met zijn individuele kenmerken en door de hoogste eisen aan materialen en afwerking tot in het kleinste detail overtuigend.

Met het trofeebeeldje van Propeller Aircraft geeft u uw kampioenen een triomfantelijke onderscheiding van hun kampioenschap en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij de grondige kwaliteitscontrole en het nauwgezette productieproces is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk waar elke winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elk evenement een mooi figuur slaat.

Als specialisten in de trofeeënindustrie weten wij dat u voor uw wedstrijd het juiste trofeebeeldje nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat bij u past - daar geven wij alles voor!

U vraagt zich af of het trofeebeeldje Propeller Plane het juiste is voor uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002681

EAN-Code

4054047009331

Grootte

16,5 cm

Gewicht

815 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

13,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

19.02.2014
Franz Z.  door St. Egyden
Super Qualität,Super Service alles bestens gelaufen.