Het trofeebeeldje Rallye is een onmiskenbare onderscheiding voor uitstekende prestaties in de autosport. Met een afmeting van 25 cm en een gewicht van 780 g overtuigt Rallye door zijn bijzondere vormgeving en hoogwaardige afwerking.
vanaf 68,87 € *
Verzending op 07.05.2024
Beker zamak figuur rally zilver op houten bord 25,0cm
Beker zamak figuur rally zilver op houten bord 25,0cm
Verzending op 07.05.2024
68,87 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Rallye - een succesvolle award voor grote momenten

Onze trofee beeldje Rallye overtuigt als een onmiskenbare bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Leg de belangrijkste dag voor uw winnaars voor altijd vast en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met onze trofee beeldje Rallye!

Dankzij het speciale ontwerp overtuigt onze trofee beeldje Rallye alle deelnemers en gasten op het eerste gezicht. Rallye is een echt sieraad en vertegenwoordigt daarmee de grootste waardering voor bijzondere prestaties.

Het vasthouden van het trofeebeeldje Rallye in je handen is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar nooit meer loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

Het trofeebeeldje Rallye is 25,0 cm hoog en overtuigt door zijn succesvolle verschijning.

Het personaliseerbare trofeebeeldje Rallye symboliseert een bijzonder schitterende overwinning na een uitstekende prestatie.

Rallye weegt 780 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje Rallye is een onderscheiding voor de motorsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het Rallye troffiguurtje perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in zilver en een solide basis van zamak in zilver, bereikt Rallye een unieke uitstraling die ambitie wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Het schild in zilver op de basis geeft het troffiguurtje een persoonlijke uitstraling. Rallye is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De custom gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguur Rallye zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in zilver, en zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Met Rallye heeft onze catalogus een heel bijzonder trofeefiguurtje voor u in petto.

Ook Rallye overtuigt in al zijn nuances door zijn individuele kenmerken en door de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Een perfect symbool van het kampioenschap en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het Rallye trofeebeeldje betekent voor uw winnaars.

Dankzij de regelmatige kwaliteitscontrole en het zorgvuldige productieproces is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar de winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn competente contactpersonen in de trofeeënindustrie en ervan overtuigd dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig heeft. Maak kennis met ons complete aanbod voor uw evenement. Zodat u met het voor u geschikte trofeefiguur uw huldigingen kunt beleven - daarvoor doen wij ons uiterste best!

U bedenkt nog of het trofeefiguur rally precies bij uw wedstrijd past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452013121

EAN-Code

4054047010610

Grootte

25,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Gewicht

780 g

Graveerplaatbreedte

70 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

zilver

Basismateriaal

Zamac
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

18.11.2014
Monika Z.  door Ulm
Verwendung für eine Meisterehrung. Weiterempfehlung an Motorsportler. Qualität super, Befestigung etwas zu locker.