De Beker figuurschaakstukken is een individuele bekroning voor elke schaakwedstrijd. Met zijn waardevolle ontwerp en individuele gravure is het een blijvend aandenken.
vanaf 74,42 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur schaakstukken oud goud op mahonie houten voet 26,0cm
Beker zamak figuur schaakstukken oud goud op mahonie houten voet 26,0cm
verzending vandaag
74,42 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Schaakfiguren - een trofeebeeldje voor de speciale gelegenheid

Ons trofeebeeldje Schaakfiguren inspireert als een individuele bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Leg de belangrijkste dag voor de winnaars voor altijd vast en beleef met het trofeebeeldje Schaakfiguren momenten die voor grote emoties zorgen!

Door het speciale ontwerp maakt het trofeebeeldje Schaakfiguren op het eerste moment indruk op alle deelnemers en gasten. Schaakfiguren is een echte lust voor het oog en toont zo de perfecte erkenning voor uitstekende prestaties.

Het is een geweldig gevoel om de trofee figuur schaakfiguren in de handen te houden, die de trotse winnaar niet loslaat en gewoon pure vreugde.

Onze trofee figuur schaakfiguren is 26,0 cm hoog en maakt indruk met zijn waardevolle ontwerp.

De personaliseerbare trofee figuur schaakfiguren symboliseert een zeer bijzondere eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

schaakfiguren weegt 998 g en past dus perfect in de hand.

Onze trofee figuur schaakfiguren is een onderscheiding voor de schaaksport en is speciaal voor deze sport ontworpen. De trofee figuur schaakfiguren past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als een eeuwig souvenir voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een solide basis van hout in mahonie kleur, bereikt schaakfiguren een prachtig ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud op de basis geeft de trofee figuur een persoonlijke uitstraling. Schaakfiguren wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguur schaakfiguren een persoonlijk karakter. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud passend bij het trofeefiguur en de basisafmetingen.

Graveerplaatjes is het passende trofeefiguur en een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment scoort Graveerplaatjes in alle opzichten met zijn bijzondere eigenschappen en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Voor uw winnaars biedt de trofee schaakfiguur een triomfantelijke bekroning van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het moment van succes.

Dankzij ons zorgvuldige productieproces en regelmatige kwaliteitscontrole is elk afzonderlijk trofee beeldje een duurzaam en waardevol product dat er bij elk evenement goed uitziet - en waar elke winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

U heeft precies de juiste trofee beeldje nodig voor uw evenement. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek ons volledig assortiment voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met het voor u geschikte bekerfiguur - daar doen wij ons best voor!

U weet niet of het bekerfiguur schaakstukken het juiste is voor uw wedstrijd? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002441

EAN-Code

4054047009096

Grootte

26,0 cm

Gewicht

998 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

23,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.