Bekerfiguur scheidsrechter is een individuele prijs voor scheidsrechters. Het is 17 cm hoog, heeft een oppervlak van zamak in oud goud en een basis van mahoniekleurig hout. Het beeldje kan individueel worden gegraveerd en is een duurzaam aandenken.
vanaf 70,22 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur scheidsrechter oud goud op mahonie houten voet 17,0cm
Beker zamak figuur scheidsrechter oud goud op mahonie houten voet 17,0cm
Verzending op 30.04.2024
70,22 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Referee - een individuele Trofee voor de speciale gelegenheid

Onze Referee trofee beeldje schittert als een individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Maak de belangrijkste dag voor uw kampioenen onvergetelijk en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met uw Referee trofee beeldje!

Door zijn unieke ontwerp overtuigt onze Referee trofee beeldje onmiddellijk alle deelnemers en gasten. Referee is een echte blikvanger en biedt daarmee de grootste erkenning voor uitstekende prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het bekerbeeldje Referee in de handen te houden, dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hartslag omhoog stuwt.

Ons bekerbeeldje Referee is 17,0 cm hoog en maakt indruk met zijn waardevolle uitstraling.

Het personaliseerbare bekerbeeldje scheidsrechter symboliseert een heel bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 997 g ligt het bekerbeeldje scheidsrechter perfect in de hand.

Het bekerbeeldje scheidsrechter is een trofee voor de scheidsrechterssport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het bekerbeeldje scheidsrechter is perfect voor uw eigen individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Referee een sterk designeffect dat ambitie wekt en inspireert tot topprestaties.

Het schildje in goud op de voet geeft het bekerbeeldje een persoonlijke uitstraling. Individualisering maakt Referee net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Individuele gravure met behulp van moderne lasertechnologie geeft het Referee trofeebeeldje zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

Onze catalogus heeft met Referee een heel bijzonder trofeebeeldje voor u in petto.

Referee maakt indruk met zijn bijzondere kenmerken tot in de kleinste details en door de hoogste normen van materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Geef uw winnaars met het trofeebeeldje Referee een perfecte prijs voor hun overwinning en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij regelmatige kwaliteitscontrole en een zorgvuldig productieproces is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam product waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Wij zijn deskundige contactpersonen in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons complete assortiment voor uw evenement. Zodat u uw huldigingen kunt beleven met het trofeebeeldje dat het beste bij u past - wij doen ons uiterste best!

U weet niet of het trofeebeeldje scheidsrechter is? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002181

EAN-Code

4054047008839

Grootte

17,0 cm

Gewicht

997 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

14,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

09.02.2023
Andre M.  door Langewiesen
Für Schiedsrichter optimal!
08.07.2018
Markus A.  door Mannheim
hochwertig