Ons badmintontrofeebeeldje is een individuele prijs voor de winnaar van een badmintonwedstrijd. Het is 20,5 cm hoog, weegt 708 g en is gemaakt van zamak en hout. Het beeldje kan worden gegraveerd en is een blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.
vanaf 59,85 € *
Verzending op 03.05.2024
Beker zamak figuur shuttlehockey oud goud op mahonie houten voet 20,5cm
Beker zamak figuur shuttlehockey oud goud op mahonie houten voet 20,5cm
Verzending op 03.05.2024
59,85 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Shuttlecock - precies het ding voor een speciaal moment

Onze Shuttlecock trofee beeldje inspireert als een individueel hoogtepunt van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Maak de grote dag van uw kampioenen onvergetelijk en beleef momenten die zorgen voor emoties met de Shuttlecock trofee beeldje!

Dankzij het speciale ontwerp, de Shuttlecock trofee beeldje maakt indruk op deelnemers en bezoekers op het eerste gezicht. Shuttlecock is een echte blikvanger en is daarmee de hoogste erkenning voor unieke prestaties.

De trofee beeldje Shuttlecock in je handen houden is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hartslag verhoogt.

Onze trofee beeldje Shuttlecock is 20,5 cm hoog en overtuigt door zijn succesvolle uitstraling.

Het Federball-trofeebeeldje kan worden aangepast en staat symbool voor een bijzonder schitterende overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 708 g ligt het Federball-trofeebeeldje perfect in de hand.

Ons Federball-trofeebeeldje is een trofee voor de badmintonsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het Federball-trofeebeeldje is perfect voor uw eigen persoonlijke competitie en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een massieve voet van hout in mahoniekleur bereikt Federball een unieke uitstraling die de kijker onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Federball is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Federball een persoonlijk karakter. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. Het Graveerplaatje van duurzaam kunststof in goud is afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is shuttlecock een bijzonder sieraad en van geselecteerde kwaliteit.

Shuttlecock overtuigt in de kleinste details door zijn bijzondere eigenschappen en door uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle producten in ons aanbod.

Geef uw winnaars met het trofeefiguurtje shuttlecock een perfect symbool van de overwinning en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment.

Elk trofeebeeldje is, dankzij onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontroles, een hoogwaardig en duurzaam stuk waar elke winnaar nog lang na afloop van het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement goed uitziet.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en wij beseffen dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u - wij doen ons best daarvoor!

U weet niet of de trofee beeldje shuttle precies past bij uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452001751

EAN-Code

4054047008372

Grootte

20,5 cm

Gewicht

708 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

17,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.