Het trofeebeeldje Sport Zeilboot is een personaliseerbare Trofee voor zeilwedstrijden, gemaakt van zamak en hout, met afmetingen van 24,8 cm en een gewicht van 934 g. Een persoonlijke gravure op de voet geeft het figuurtje een speciaal karakter. Een kostbaar souvenir voor de winnaar en een lust voor het oog van elke toeschouwer.
vanaf 74,42 € *
Verzending op 07.05.2024
Beker zamak figuur sport zeilboot oud goud op mahonie houten voet 24,8cm
Beker zamak figuur sport zeilboot oud goud op mahonie houten voet 24,8cm
Verzending op 07.05.2024
74,42 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Sport zeilboot - een trofee beeldje voor grote momenten

Onze trofee beeldje Sport zeilboot inspireert als een individuele blikvanger bij elke wedstrijd en is precies geschikt voor de desbetreffende gelegenheid.

Leg de grote Dag voor uw winnaars voor altijd vast en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met onze trofee beeldje Sport zeilboot!

Dankzij zijn unieke uiterlijk overtuigt de trofee beeldje Sport zeilboot bezoekers en deelnemers op het eerste moment. Sport zeilboot is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt zo de perfecte waardering voor uitstekende prestaties.

Het is een geweldig gevoel om de trofee figuur Sport zeilboot in de handen te houden, die de gelukkige winnaar volledig vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Onze trofee figuur Sport zeilboot heeft een grootte van 24,8 cm en inspireert met zijn exclusieve ontwerp.

De personaliseerbare trofee figuur sport zeilboot staat symbool voor een zeer bijzondere eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 934 g ligt de trofee figuur sport zeilboot perfect in de hand.

Onze trofee figuur sport zeilboot is een onderscheiding voor de zeilsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje Sportsegelboot past perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een massieve voet van hout in mahoniekleur bereikt Sportsegelboot een sterk designeffect dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Sportzeilboot wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een individuele gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguurtje sportzeilboot zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de sokkel.

In ons assortiment is het trofeefiguur Sport Zeilboot een bijzonder sieraad en van de hoogste kwaliteit.

Sport Zeilboot boeit in alle nuances door zijn bijzondere eigenschappen en door de hoogste normen van materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Geef uw winnaars een perfect symbool van de overwinning en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment - met de sport zeilboot trofee beeldje.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontroles, is elke afzonderlijke trofee beeldje een hoogwaardig en duurzaam product dat er geweldig uit zal zien op elk evenement - en waar elke winnaar nog steeds trots op zal zijn jaren na het evenement of de wedstrijd.

U heeft precies de juiste trofee beeldje nodig voor uw evenement. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het trofee beeldje dat bij u past!

U vraagt zich af of het trofee beeldje sport zeilboot de juiste is voor uw wedstrijd? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002141

EAN-Code

4054047008792

Grootte

24,8 cm

Gewicht

934 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

21,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

12.08.2021
Steffen H.  door Bönningstedt
Toll und hochwertig Gutes Preis-Leistungsverhältnis
17.12.2017
Waltraud M.  door Poseritz
Die Figur war gut verpackt und macht einen sehr guten Eindruck .
14.09.2014
Christoph E.  door Reinfeld
Sehr zügige und transparente Auftragsabwicklung, man erhält bei jeder Statusänderung eine Statusmitteilung per Mail (Auftragsbestätigung, in Bearbeitung, versandt, bezahlt).