De bekerfiguur "Stuur" is een individueel hoogtepunt voor elke wedstrijd, vooral voor de motorsport. Het figuurtje heeft een hoogte van 20 cm, weegt 994 g en is gemaakt van hoogwaardig zamak in antiek goud en een basis van mahoniekleurig hout. Het is mogelijk een gravure aan te brengen op een plastic schild in goud.
vanaf 70,22 € *
Verzending op 08.05.2024
Beker zamak figuur stuur oud goud op mahonie houten voet 20,0cm
Beker zamak figuur stuur oud goud op mahonie houten voet 20,0cm
Verzending op 08.05.2024
70,22 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Stuurwiel - het individuele trofeebeeldje voor een grandioze prijsuitreiking

Het trofeebeeldje stuurwiel inspireert als een individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies geschikt voor de bijbehorende gelegenheid.

Maak de grote dag van uw kampioenen onvergetelijk en vier met het trofeebeeldje stuurwiel momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Door het unieke ontwerp overtuigt het trofeebeeldje stuurwiel alle deelnemers en gasten onmiddellijk. Lenkrad is een prachtig sieraad en vertegenwoordigt daarmee de grootste eer voor uitzonderlijke vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om het trofeebeeldje Lenkrad in handen te houden, dat de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Ons trofeebeeldje Lenkrad heeft een hoogte van 20,0 cm en maakt indruk met zijn succesvolle verschijning.

Het stuurwiel-trofeebeeldje kan worden aangepast en staat symbool voor een bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 994 g ligt het stuurwiel-trofeebeeldje perfect in de hand.

Ons stuurwiel-trofeebeeldje is een trofee voor de motorsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het Lenkrad trofeebeeldje perfect bij uw eigen wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Lenkrad een unieke uitstraling die verlangens wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Lenkrad is zo uniek als de wedstrijd zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Lenkrad zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguur en op de afmetingen van de voet.

Lenkrad is het juiste trofeefiguur en een bijzonder sieraad en van uitgelezen kwaliteit.

Lenkrad overtuigt niet alleen door zijn individuele vormentaal, maar ook tot in het kleinste detail door de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Presenteer uw kampioenen met het trofeebeeldje Steering Wheel, een triomfantelijk embleem van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het moment van succes.

Dankzij ons nauwgezet gecontroleerde productieproces en grondige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol product waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op kan zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

Als competente contactpersonen in de trofeeënindustrie weten wij dat u voor uw evenement het juiste trofeebeeldje nodig heeft. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u kunt beleven - daar geven wij alles voor!

U twijfelt of de trofee beeldje stuur het juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452002191

EAN-Code

4054047008846

Grootte

20,0 cm

Gewicht

994 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

17,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

09.04.2024
Willem S.  door Döbeln
Sehr hochwertig und gut verarbeitet!
26.08.2015
Anja F.  door Bad Tennstedt
Toller Artikel! Sehr chic und dekorativ!
20.08.2014
Claudia H.  door WieslochWiesloch
sieht toll und wertig aus, kam bei dem Beschenkten super an!
31.10.2013
Jürgen R.  door Reilingen
jubiläum