Tafeltennisbat trofee beeldje is een hoogwaardige onderscheiding voor tafeltennis winnaars. Het beeldje heeft een hoogte van 20,5 cm, een gewicht van 776 g en is gemaakt van zamak in antiek goud met een basis van mahoniekleurig hout. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam plastic in goud, passend bij het beeldje.
vanaf 70,22 € *
Verzending op 08.05.2024
Beker zamak figuur tafeltennisbatje oud goud op mahonie houten voet 20,5cm
Beker zamak figuur tafeltennisbatje oud goud op mahonie houten voet 20,5cm
Verzending op 08.05.2024
70,22 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Table Tennis Racket - precies het juiste ding voor een speciale prijsuitreiking

Het Table Tennis Racket trofeebeeldje inspireert als een zeer persoonlijke bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de bijbehorende gelegenheid.

Laat de grote dag van uw winnaars onvergetelijk worden en beleef met het Table Tennis Racket trofeebeeldje momenten die voor grote emoties zorgen!

Dankzij het speciale ontwerp fascineert ons Table Tennis Racket trofeebeeldje deelnemers en gasten onmiddellijk. Table Tennis Racket is een echte blikvanger en vormt daarmee het perfecte eerbetoon aan unieke prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Table Tennis Racket in handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Het trofeebeeldje Table Tennis Racket heeft een afmeting van 20,5 cm en overtuigt dankzij zijn geslaagde ontwerp.

De personaliseerbare trofee figurine tafeltennisbat symboliseert een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de trofee figurine is 776 g en zorgt ervoor dat de trofee figurine perfect in de hand ligt.

Onze trofee figurine tafeltennisbat is een onderscheiding voor de tafeltennissport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje Tafeltennisbatje perfect bij uw zeer persoonlijke wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Tafeltennisbatje een prachtig ontwerp dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Tafeltennisbatje is net zo uniek als de competitie zelf.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguurtje tafeltennisbatje zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeebeeldje Tafeltennisbatje iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Ook Tafeltennisbatje overtuigt tot in het kleinste detail door zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeebeeldjes in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het trofee-figuurtje tafeltennisbat een perfect teken van de overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het hoogste moment.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en de strenge kwaliteitscontrole is elk trofee-figuurtje een hoogwaardig en duurzaam product dat er bij elk evenement goed uitziet - en waar elke winnaar nog lang na afloop van het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

U heeft precies het juiste trofee-figuurtje voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Maak kennis met ons complete aanbod voor uw evenement. Zodat u uw huldigingen met het voor u geschikte bekerfiguur kunt beleven - daarvoor geven wij het beste van onszelf!

Vraagt u zich nog steeds af of het bekerfiguur tafeltennisbatje optimaal bij uw evenement past? Laat u door ons persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

452002151

EAN-Code

4054047008808

Grootte

20,5 cm

Gewicht

776 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

17,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.