De Trofee beeldje tennisracket is een personaliseerbare award met een hoogte van 23,8 cm en een gewicht van 723 g. Het is gemaakt van zamak in oud goud en een houten basis in mahonie kleur. Een persoonlijke gravure maakt van de Trofee een onvergetelijk aandenken.
vanaf 70,22 € *
Verzending op 07.05.2024
Beker zamak figuur tennisracket oud goud op mahonie houten voet 23,8cm
Beker zamak figuur tennisracket oud goud op mahonie houten voet 23,8cm
Verzending op 07.05.2024
70,22 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Tennisracket - een trofeebeeldje voor de speciale gelegenheid

Het trofeebeeldje Tennisracket schittert als onmiskenbare blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Laat de grote dag voor uw winnaars onvergetelijk worden en vier momenten die voor emoties zorgen met ons trofeebeeldje Tennisracket!

Door het speciale ontwerp overtuigt het trofeebeeldje Tennisracket bezoekers en deelnemers op het eerste moment. Het tennisracket is een echte blikvanger en biedt daarmee de hoogste waardering voor unieke prestaties.

Het vasthouden van het trofeefiguurtje Tennisracket in de handen is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Het trofeefiguurtje Tennisracket heeft een hoogte van 23,8 cm en inspireert dankzij het geslaagde ontwerp.

De personaliseerbare trofee figurine tennisracket staat symbool voor een zeer bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 723 g ligt het trofee figurine tennisracket perfect in de hand.

De trofee figurine tennisracket is een onderscheiding voor de tennissport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje Tennisracket past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt Tennisracket een prachtig ontwerp dat ambitie wekt en inspireert tot topprestaties.

Het schildje in goud op de basis geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Het tennisracket is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechnologie krijgt het trofeefiguurtje Tennisracket zijn persoonlijke touch. Hierdoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is het trofeebeeldje Tennisracket een bijzonder sieraad en van uitgelezen kwaliteit.

Zoals alle stukken in ons assortiment overtuigt ook het Tennisracket tot in het kleinste detail door zijn individuele vormentaal en door uitstekende kwaliteit in materiaal en verwerking.

Geef uw winnaars een perfecte bekroning van hun overwinning en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment met het trofeebeeldje Tennisracket.

Dankzij ons nauwlettend gecontroleerde productieproces en grondige kwaliteitscontroles is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam stuk waar elke winnaar nog lang na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u voor uw wedstrijd het juiste trofeebeeldje nodig heeft. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u - daar doen wij ons best voor!

U weet niet of de trofee beeldje tennisracket perfect past bij uw toernooi? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002121

EAN-Code

4054047008778

Grootte

23,8 cm

Gewicht

723 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

20,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.