De "Ski Equipment" trofee is een individuele blikvanger en een perfect eerbetoon aan uitstekende prestaties in de skisport. Met zijn unieke ontwerp en de mogelijkheid tot individualisering is het een onvergetelijke Trofee en een aandenken voor in de vitrine of op de plank.
vanaf 74,42 € *
Verzending op 02.05.2024
Beker zamak figuur ski-uitrusting oud goud op mahonie houten voet 23,0cm
Beker zamak figuur ski-uitrusting oud goud op mahonie houten voet 23,0cm
Verzending op 02.05.2024
74,42 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Ski Equipment - precies het juiste voor een geweldige Dag

De Ski Equipment trofee beeldje overtuigt als individuele blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de desbetreffende gelegenheid.

Leg de geweldige Dag voor de winnaars voor altijd vast en beleef momenten die voor grote emoties zorgen met ons Ski Equipment trofee beeldje!

Dankzij zijn unieke uiterlijk fascineert ons Ski Equipment trofee beeldje onmiddellijk alle deelnemers en gasten. Ski Equipment is een waar sieraad en is daarmee het perfecte eerbetoon aan uitstekende vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om het Ski Equipment trofeebeeldje in handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en gewoon een sterke indruk maakt.

Het Ski Equipment trofeebeeldje is 23,0 cm hoog en boeit dankzij het waardevolle ontwerp.

Het Ski Equipment trofeebeeldje kan worden geïndividualiseerd en staat symbool voor een bijzonder eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Ski Equipment weegt 901 g en ligt dus perfect in de hand.

Ons Ski Equipment trofeebeeldje is een onderscheiding voor de skisport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het Ski Equipment troffiguurtje is perfect voor uw eigen evenement en is ook geschikt als blijvend souvenir voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een massieve voet van hout in mahoniekleur bereikt Ski Equipment een uniek design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Ski Equipment is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur Ski Equipment zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het eremoment ook na jaren nog herinneren. Het Graveerplaatje van duurzaam kunststof in goud is afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de sokkel.

Met Ski Equipment staat in onze catalogus een hoogwaardig trofeefiguurtje voor u klaar.

Zoals alle producten in ons assortiment overtuigt ook Ski Equipment in elk detail door zijn individuele kenmerken en uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal.

Wijd uw kampioenen met het trofeefiguurtje Ski Equipment een perfect teken van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken aan het hoogste moment.

Door onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam product waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op kan zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

Als competente contactpersonen in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeefiguur voor u - daar geven wij alles voor!

U weet niet zeker of het trofeefiguur voor uw toernooi het juiste is? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452001761

EAN-Code

4054047008389

Grootte

23,0 cm

Gewicht

901 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

20,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.