Het beeldje van de vishaak-trofee is een personaliseerbare trofee voor viswedstrijden in hoogwaardig vakmanschap gemaakt van zamak en mahoniehout, verkrijgbaar in een formaat van 27 cm en een gewicht van 684 g. Het is een unieke prijs voor bijzondere prestaties en een blijvend souvenir.
vanaf 55,65 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak beeldje vishaak oud goud op mahonie houten voet 27,0cm
Beker zamak beeldje vishaak oud goud op mahonie houten voet 27,0cm
Verzending op 30.04.2024
55,65 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Fishhook - precies het juiste voor een grandioze prijsuitreiking

Het Fishhook trofeebeeldje schittert als onmiskenbare blikvanger op elk toernooi en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Leg de belangrijkste dag voor de prijswinnaars voor altijd vast en beleef momenten die voor emoties zorgen met ons Fishhook trofeebeeldje!

Door het speciale ontwerp inspireert het Fishhook trofeebeeldje deelnemers en gasten op het eerste gezicht. Angelhaken is een echte blikvanger en is daarmee de perfecte eer voor uitstekende prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Angelhaken in de handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en gewoon een sterke indruk maakt.

Ons trofeebeeldje Angelhaken heeft een afmeting van 27,0 cm en maakt indruk met zijn geslaagde ontwerp.

De personaliseerbare trofee beeldje vishaak staat als symbool voor een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 684 g ligt de trofee beeldje vishaak perfect in de hand.

De trofee beeldje vishaak is een onderscheiding voor de vissport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Angelhaken past perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Angelhaken een sterk designeffect dat verlangens opwekt en aanzet tot topprestaties.

Het schildje in goud op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Angelhaken wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeebeeldje Angelhaken een persoonlijk karakter. Zo zal iedere winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is Angelhaken iets uitzonderlijks en van de hoogste kwaliteit.

Zoals alle producten in ons assortiment overtuigt Angelhaken in elk opzicht door zijn individuele kenmerken en door de hoogste normen van afwerking en materiaal.

Een perfect teken van overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het hoogste moment - dat is wat het trofeefiguurtje Angelhaken betekent voor uw kampioenen.

Elk trofeebeeldje is, dankzij ons nauwgezette productieproces en grondige kwaliteitscontroles, een waardevol en duurzaam product dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie begrijpen wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd wilt vinden. Maak kennis met ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee beeldje voor u - daar doen wij ons best voor!

U vraagt zich af of de trofee beeldje vishaak de juiste is voor uw toernooi? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452001771

EAN-Code

4054047008396

Grootte

27,0 cm

Gewicht

684 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

24,0 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

29.10.2014
Martina S.  door Engen
Tolles Geschenk!