Beker figuur Hoefijzer is een indrukwekkende trofee voor het hoefijzerwerpen. Het is 26,7 cm hoog, weegt 1,25 kg en heeft een uniek ontwerp gemaakt van hoogwaardig zamak en hout.
vanaf 80,60 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur vlam hoefijzer goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
Beker zamak figuur vlam hoefijzer goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
Verzending op 06.05.2024
80,60 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Hoefijzer - precies het juiste voor grote momenten

Onze trofee-figuur Hoefijzer overtuigt als een zeer persoonlijke bekroning van de dag op elk toernooi en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Laat de belangrijkste dag voor uw prijswinnaars onsterfelijk worden en beleef met de trofee-figuur Hoefijzer momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij het unieke ontwerp overtuigt de trofee-figuur Hoefijzer bezoekers en deelnemers op het eerste moment. Het hoefijzer is een echte lust voor het oog en vormt daarmee het perfecte eerbetoon aan uitstekende vaardigheden.

Het vasthouden van het trofeebeeldje Hoefijzer in je handen is een geweldig gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hartslag doet stijgen.

Het trofeebeeldje Hoefijzer is 26,7 cm hoog en overtuigt dankzij het waardevolle ontwerp.

Het aanpasbare trofeebeeldje Hoefijzer staat symbool voor een zeer bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 1,25 kg en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Het trofeebeeldje Hoefijzer is een prijs voor de sport hoefijzerwerpen en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Hoefijzer past precies bij uw persoonlijke evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een solide basis van hout in zwart bereikt Hoefijzer een unieke uitstraling die verlangens wekt en aanzet tot topprestaties.

Op de basis komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Het hoefijzer is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguur Hoefijzer zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en zijn afgestemd op het trofeebeeldje en de afmetingen van de voet.

In ons assortiment is Hoefijzer iets buitengewoons en van uitgelezen kwaliteit.

Hoefijzer scoort in alle nuances door zijn individuele vormentaal en door de hoogste eisen aan materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Een volmaakt symbool van de overwinning en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het trofeebeeldje Hoefijzer betekent voor uw winnaars.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontrole is elk afzonderlijk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam product dat bij elke gelegenheid een mooi figuur slaat - en waar de winnaar nog jaren na het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt in de bekerindustrie. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen met het voor u geschikte bekerfiguur kunt beleven - daarvoor geven wij alles!

Vraagt u zich nog steeds af of het bekerfiguur hoefijzer wel precies bij uw toernooi past? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

452004813

EAN-Code

4054047031059

Grootte

26,7 cm

Gewicht

1,25 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

13,3 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

23,7 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.