De trofee beeldje motorhelm is een prijs voor motorsport evenementen. Met zijn unieke ontwerp en persoonlijke gravure is het een bijzonder souvenir van de overwinning.
vanaf 80,60 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur vlam motorhelm goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
Beker zamak figuur vlam motorhelm goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
Verzending op 06.05.2024
80,60 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Motorhelm - precies het juiste ding voor een geweldige prijsuitreiking

Het Motorhelm trofeebeeldje overtuigt als een zeer persoonlijk hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Leg de belangrijkste dag van uw kampioenen voor altijd vast en vier momenten die voor grote emoties zorgen met ons Motorhelm trofeebeeldje!

Dankzij het speciale ontwerp overtuigt het Motorhelm trofeebeeldje deelnemers en gasten in een mum van tijd. De Motorcycle Helm is een echte blikvanger en vormt zo het perfecte eerbetoon aan uitzonderlijke vaardigheden.

Het vasthouden van de Motorcycle Helm trofee beeldje in je handen is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en gewoon pure vreugde geeft.

Onze Motorcycle Helm trofee beeldje is 26,7 cm hoog en inspireert met zijn succesvolle look.

Het personaliseerbare trofeebeeldje motorhelm symboliseert een bijzonder schitterende overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje bedraagt 1,26 kg en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Het trofeebeeldje motorhelm is een onderscheiding voor de motorsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje Motorcycle Helm perfect bij uw eigen persoonlijke wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een stevige voet van hout in zwart bereikt Motorcycle Helm een uniek design dat ambitie wekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Op de voet komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Motorhelm is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur motorhelm een persoonlijk karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De graveerplaat is gemaakt van duurzaam kunststof in goud passend bij de trofee figuur en de basisafmetingen.

Motorhelm is de juiste trofee figuur en iets heel bijzonders en van geselecteerde kwaliteit.

Zoals alle trofee figuren in ons assortiment boeit ook motorhelm tot in het kleinste detail met hun individuele kenmerken en door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking.

Voor uw kampioenen is de trofee figuur motorhelm een triomfantelijke bekroning van hun overwinning en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment.

Elk trofee beeldje is een waardevol en duurzaam product door onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontroles, die een mooi figuur slaan op elk evenement - en waar elke winnaar trots op zal zijn, zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd.

Wij zijn experts in de trofeeën industrie en weten dat u precies de juiste trofee beeldje nodig heeft voor uw evenement. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het trofeebeeldje dat bij u past - wij zetten alles op alles!

Vraagt u zich af of het trofeebeeldje met de motorfietshelm perfect past bij uw evenement? Wij helpen u graag met een persoonlijk advies.

Artikelnr

452104851

EAN-Code

4054047175081

Grootte

26,7 cm

Gewicht

1,26 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

88 mm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

23,7 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.