Speelkaarten trofee beeldje is een individuele prijs voor speciale momenten bij wedstrijden. Het is 26,7 cm hoog, weegt 1,29 kg en heeft een gouden basis van hout. Het oppervlak is gemaakt van waardevolle zamak in goud-wit en kan worden gepersonaliseerd met een gravure.
vanaf 82,29 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur vlam speelkaarten goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
Beker zamak figuur vlam speelkaarten goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
Verzending op 30.04.2024
82,29 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Speelkaarten - een individuele prijs voor grote momenten

Onze trofee figurine speelkaarten inspireren als een individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en zijn precies afgestemd op het speciale evenement.

Leg de grote dag van uw prijswinnaars voor altijd vast en vier momenten die voor grote emoties zorgen met onze trofee figurine speelkaarten!

Dankzij het speciale ontwerp overtuigen onze trofee figurine speelkaarten alle deelnemers en gasten in een mum van tijd. Speelkaarten is een echte blikvanger en is daarmee de perfecte waardering voor bijzondere prestaties.

Het is iets heel bijzonders om de trofee figurine speelkaarten in handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hartslag verhoogt.

De trofee figurine speelkaarten is 26,7 cm hoog en overtuigt door zijn waardevolle uitstraling.

De personaliseerbare trofee figuur speelkaarten symboliseert een zeer bijzondere eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

speelkaarten weegt 1,29 kg en ligt dus perfect in de hand.

De trofee figuur speelkaarten is een onderscheiding voor de spelsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. De Spielkarten troffiguur is perfect voor uw eigen persoonlijke competitie en is ook geschikt als eeuwig aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn individuele vorm en een oppervlak van kostbaar zamak in goud-wit en een stevige voet van hout in zwart, bereikt Spielkarten een prachtig ontwerp dat ambitie opwekt en u aanspoort tot nieuwe records.

Het schild in goud op de voet geeft de troffiguur een persoonlijke uitstraling. Speelkaarten is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt het troffiguur speelkaarten zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later kan elke winnaar terugkijken op het moment van eer. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en zijn afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de basis.

In ons assortiment is het trofeefiguur speelkaarten iets uitzonderlijks en van de hoogste kwaliteit.

speelkaarten overtuigt niet alleen met zijn individuele kenmerken, maar ook in alle nuances door uitstekende kwaliteit in verwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw winnaars een triomfantelijk symbool van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken.

Dankzij een strenge kwaliteitscontrole en een nauwlettend gecontroleerd productieproces is elk afzonderlijk bekerbeeldje een hoogwaardig en duurzaam stuk dat op elk evenement indruk zal maken - en waar de winnaar nog lang na afloop van het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste bekerbeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Beleef uw eer met het juiste trofeebeeldje voor u - daar doen wij ons best voor!

U twijfelt of het trofeebeeldje speelkaarten het juiste is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452004829

EAN-Code

4054047031431

Grootte

26,7 cm

Gewicht

1,29 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

16,5 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

23,7 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.