Table Tennis trofee beeldje is een hoge kwaliteitsprijs voor tafeltennis evenementen. Het is 26,7 cm hoog, weegt 1,33 kg en heeft een basis van zwart hout en een goudkleurig en wit oppervlak van zamac.
vanaf 82,29 € *
Verzending op 08.05.2024
Beker zamak figuur vlam tafeltennis goud en wit op zwart houten voet 26,7cm
Beker zamak figuur vlam tafeltennis goud en wit op zwart houten voet 26,7cm
Verzending op 08.05.2024
82,29 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Table Tennis - een perfecte pasvorm voor een geweldige Dag

Het Table Tennis trofeebeeldje schittert als onmiskenbare bekroning van de Dag bij elke wedstrijd en is op maat gemaakt voor het speciale evenement.

Leg de geweldige Dag voor uw winnaars voor altijd vast en beleef momenten om nooit te vergeten met ons Table Tennis trofeebeeldje!

Dankzij het unieke ontwerp fascineert het Table Tennis trofeebeeldje alle gasten en deelnemers op het eerste moment. Tafeltennis is een echt sieraad en biedt daarmee de grootste waardering voor bijzondere prestaties.

Het is onbeschrijfelijk om het trofeebeeldje Tafeltennis in handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en simpelweg pure vreugde geeft.

Het trofeebeeldje Tafeltennis is 26,7 cm hoog en inspireert met zijn waardevolle ontwerp.

Het tafeltennistrofeebeeldje kan worden geïndividualiseerd en staat symbool voor een bijzonder eervolle overwinning behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 1,33 kg ligt het tafeltennistrofeebeeldje perfect in de hand.

Ons tafeltennistrofeebeeldje is een onderscheiding voor de tafeltennissport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het trofeebeeldje tafeltennis past perfect bij uw zeer individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van waardevol zamak in goud-wit en een solide basis van hout in zwart bereikt tafeltennis een unieke uitstraling die de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Het schildje in goud komt op de basis bijzonder goed uit. Tafeltennis is zo uniek als de competitie zelf.

Door een individuele gravure met moderne lasertechnologie krijgt de Beker tafeltennis zijn persoonlijke touch. Zo zal elke winnaar zich het eremoment ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en op de basisafmetingen.

Table Tennis is het bijpassende trofeefiguurtje en iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Table Tennis scoort tot in de kleinste details door zijn individuele vormentaal en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het trofeebeeldje tafeltennis een perfecte bekroning van hun overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het moment van succes.

Dankzij ons zorgvuldige productieproces en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk, waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elk evenement een mooi figuur slaat.

U heeft precies het juiste trofeebeeldje voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn het competente aanspreekpunt op het gebied van bekers. Ontdek ons complete assortiment voor uw wedstrijd. Wij branden om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen met het juiste trofeebeeldje kunt uitvoeren!

U weet niet of het trofeebeeldje tafeltennis echt precies bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452004820

EAN-Code

4054047031189

Grootte

26,7 cm

Gewicht

1,33 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

17,2 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

23,7 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.