Het schaakbeeldje is een speciaal voor de schaaksport ontworpen trofeebeeldje. Met zijn unieke ontwerp en persoonlijke gravure is het een perfecte trofee voor het kampioenschap en een kostbaar aandenken aan het moment van succes.
vanaf 80,60 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker zamak figuur Vlamschaakstuk goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
Beker zamak figuur Vlamschaakstuk goud en wit op zwarte houten voet 26,7cm
Verzending op 30.04.2024
80,60 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Schaakfiguur - een perfect trofeefiguur voor een geweldige dag

Ons trofeefiguur schaakfiguur overtuigt als een zeer persoonlijk hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Leg de belangrijkste dag van uw winnaars voor altijd vast en beleef met uw trofeefiguur schaakfiguur momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Dankzij het unieke ontwerp overtuigt het trofeefiguur schaakfiguur alle gasten en deelnemers op het eerste gezicht. Het schaakfiguur is een echte lust voor het oog en biedt daarmee de hoogste erkenning voor grote vaardigheden.

Het vasthouden van het trofeefiguur schaakfiguur in de handen is een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet meer loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

Het trofeefiguur schaakfiguur heeft een hoogte van 26,7 cm en maakt indruk dankzij het exclusieve ontwerp.

De trofee figuur schaak kan worden geïndividualiseerd en symboliseert een zeer bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

De schaakfiguur weegt 1,26 kg en ligt dus perfect in de hand.

De trofee figuur schaak is een prijs voor de schaaksport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken past het schaakfiguurtje perfect bij uw zeer persoonlijke competitie en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in goud-wit en een stevige voet van hout in zwart bereikt het schaakfiguurtje een sterk designeffect dat ambitie wekt en aanzet tot topprestaties.

Op de voet komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Schaakfiguur is zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door een individuele gravure met moderne lasertechniek krijgt het schaakfiguur een persoonlijk karakter. Zo zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. Het graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud passend bij het trofeebeeldje en de basisafmetingen.

Ons assortiment bevat met het schaakbeeldje een hoogwaardig trofeebeeldje voor u.

Het schaakbeeldje overtuigt niet alleen door zijn individuele kenmerken, maar ook in alle nuances door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle trofeebeeldjes in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het schaakbeeldje een perfecte bekroning van hun kampioenschap en een waardevol aandenken aan het moment van succes.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam stuk van hoge kwaliteit, waar elke winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elk evenement een mooi figuur slaat.

Als competente contactpersonen in de trofeeënbranche zijn wij ervan overtuigd dat u voor uw wedstrijd het juiste trofeebeeldje nodig heeft. Maak kennis met ons complete assortiment voor uw evenement. Zodat u uw huldigingen met het voor u geschikte bekerfiguur kunt beleven - daarvoor doen wij ons uiterste best!

U weet niet of het bekerfiguur schaakstuk perfect bij uw evenement past? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452104848

EAN-Code

4054047175166

Grootte

26,7 cm

Gewicht

1,26 kg

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur 1

Grootte

14,4 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Figuur 2

Grootte

23,7 cm

Materiaal

Metaal

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.