De "Voetballer in een Krans" trofee beeldje is een personaliseerbare award voor voetballers met een exclusief ontwerp, een solide basis van mahonie-kleurig hout en een Graveerplaatje van duurzaam plastic in goud.
vanaf 86,06 € *
Verzending op 06.05.2024
Beker zamak figuur voetballer in krans oud goud op mahonie houten voet 18,7cm
Beker zamak figuur voetballer in krans oud goud op mahonie houten voet 18,7cm
Verzending op 06.05.2024
86,06 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Footballer in a Wreath - precies het juiste voor grote momenten

Het trofeebeeldje Footballer in a Wreath schittert als onmiskenbaar hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op het speciale evenement.

Leg de grote dag voor de prijswinnaars voor altijd vast en vier momenten met uw Footballer in a Wreath trofeebeeldje dat voor altijd herinnerd zal worden!

Met zijn unieke design overtuigt ons Footballer in a Wreath trofeebeeldje deelnemers en gasten op het eerste moment. Voetballer in een Krans is een echte blikvanger en biedt daarmee de grootste erkenning voor uitstekende prestaties.

Het is een geweldig gevoel om de Voetballer in een Krans trofee beeldje in handen te houden, die de gelukkige winnaar niet loslaat en gewoon kippenvel veroorzaakt.

De Voetballer in een Krans trofee beeldje is 18,7 cm hoog en maakt indruk met zijn exclusieve ontwerp.

Het Trofeebeeldje Voetballer in een Krans kan worden aangepast en staat symbool voor een bijzonder schitterende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 865 g ligt het Trofeebeeldje Voetballer in een Krans perfect in de hand.

Ons Trofeebeeldje Voetballer in een Krans is een onderscheiding voor de voetbalsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Het trofeebeeldje Voetballer in een Krans is perfect voor uw eigen persoonlijke evenement en is ook een blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige houten voet in mahonie, bereikt Beker in een Krans een prachtig ontwerp dat ambitie opwekt en inspireert tot topprestaties.

Het schild in goud komt bijzonder goed uit op de voet. Footballer in a Wreath wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft de Footballer in a Wreath trofeefiguur zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud, en is afgestemd op het trofeefiguur en de afmetingen van de sokkel.

Onze catalogus heeft voor u een buitengewoon trofeefiguur met Beker in een Krans.

Beker in een Krans scoort tot in de kleinste details met zijn individuele kenmerken en door de hoogste kwaliteit in verwerking en materiaal - net als alle producten in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het Trofeebeeldje Voetballer in een Krans een triomfantelijke bekroning van hun kampioenschap en een ontroerend aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij een grondige kwaliteitscontrole en een nauwkeurig gecontroleerd productieproces is elk trofeebeeldje een waardevol en duurzaam product, dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar elke winnaar ook jaren na het evenement of de wedstrijd nog trots op zal zijn.

U hebt precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig. Wij zijn de experts op het gebied van trofeeën. Ontdek ons complete assortiment voor uw wedstrijd. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met het juiste trofeebeeldje voor u!

U denkt nog na of het trofeebeeldje voetballer in krans het juiste is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

452002951

EAN-Code

4054047009638

Grootte

18,7 cm

Gewicht

865 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

15,7 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.