Bekerbeeldje voetbalschoen is een speciale en individuele voetbalschoen als onderscheiding voor deelnemers. Het beeldje is gemaakt van hoogwaardig zamak in oud goud en heeft een voetstuk van mahoniekleurig hout.
vanaf 57,01 € *
Verzending op 02.05.2024
Beker zamac figuur voetbalschoen oud goud op mahonie houten voet 15,5cm
Beker zamac figuur voetbalschoen oud goud op mahonie houten voet 15,5cm
Verzending op 02.05.2024
57,01 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Soccer Shoe - ideaal voor die speciale gelegenheid

De Soccer Shoe trofee beeldje schittert als een persoonlijk hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies goed voor dat perfecte moment.

Leg de belangrijkste dag van uw prijswinnaars voor altijd vast en vier momenten om nooit te vergeten met uw Soccer Shoe trofee beeldje!

Dankzij het speciale ontwerp inspireert onze Soccer Shoe trofee beeldje deelnemers en gasten op het eerste gezicht. Voetbalschoen is een echte lust voor het oog en toont daarmee de grootste waardering voor uitstekende vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om het trofeebeeldje Voetbalschoen in uw handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet meer loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Ons trofeebeeldje Voetbalschoen heeft een formaat van 15,5 cm en maakt indruk met zijn waardevolle ontwerp.

Het trofeebeeldje voetbalschoen kan worden geïndividualiseerd en staat symbool voor een zeer bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje is 838 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofeebeeldje voetbalschoen is een onderscheiding voor de voetbalsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken past het trofeebeeldje Voetbalschoen perfect bij uw geheel eigen wedstrijd en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in antiek goud en een stevige voet van hout in mahoniekleur bereikt Voetbalschoen een unieke uitstraling die de toeschouwer onmiddellijk boeit.

Op de voet komt het schildje in goud bijzonder goed tot zijn recht. Voetbalschoen wordt door individualisering net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Door een individuele gravure met moderne lasertechniek krijgt het trofeefiguur voetbalschoen zijn persoonlijke touch. Daardoor zal elke winnaar zich het eremoment ook jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeebeeldje en de basisafmetingen.

Onze catalogus heeft met Voetbalschoen een buitengewoon trofeebeeldje in petto.

Voetbalschoen overtuigt niet alleen door zijn individuele vormentaal, maar ook in alle nuances door uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw winnaars een triomfantelijke onderscheiding van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken aan het moment van succes - met het trofeebeeldje voetbalschoen .

Dankzij de regelmatige kwaliteitscontrole en het nauwkeurig gecontroleerde productieproces is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol product waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elke gelegenheid goed uitziet.

Wij zijn experts in de trofeeënindustrie en we weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Beleef uw eer met het juiste trofeebeeldje voor u - daar branden wij voor!

U denkt nog na of het trofeebeeldje voetbalschoen precies bij uw evenement past? Wij helpen u graag persoonlijk verder. Neem contact met ons op voor een individueel adviesgesprek.

Artikelnr

452002071

EAN-Code

4054047008723

Grootte

15,5 cm

Gewicht

838 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

12,5 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

20,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

80 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.