Het beeldje van de zwemmerstrofee is een unieke prijs voor zwemwedstrijden en andere sportevenementen. Het is verkrijgbaar in een formaat van 17,8 cm en is gemaakt van hoogwaardig zamak in antiek goud met een massief mahoniehouten voetstuk.
vanaf 62,94 € *
Verzending op 02.05.2024
Beker zamak figuur zwemmer oud goud op mahonie houten voet 17,8cm
Beker zamak figuur zwemmer oud goud op mahonie houten voet 17,8cm
verzending vandaag
62,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Swimmer - een individuele prijs voor grote momenten

Laat de belangrijkste dag van uw kampioenen onvergetelijk worden en vier momenten die emoties oproepen met uw Swimmer-trofeebeeldje!

Dankzij zijn unieke uiterlijk inspireert ons Swimmer-trofeebeeldje alle deelnemers en gasten op het eerste gezicht. Swimmer is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt daarmee de grootste waardering voor uitstekende vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om het trofeebeeldje Swimmer in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Verkrijgbaar in 1 verschillende maten van 17,8 cm tot 17.8 cm, Swimmer inspireert met zijn exclusieve uitstraling.

Het trofeebeeldje Swimmer is aanpasbaar en staat symbool voor een zeer bijzondere eervolle triomf behaald na een uitmuntende prestatie.

Het gewicht van het trofeebeeldje Swimmer ligt tussen de 630 g en 630 g en zorgt ervoor dat het trofeebeeldje perfect in de hand ligt.

Ons trofee beeldje zwemmer behoort tot onze productlijn trofee beeldjes en is speciaal ontwikkeld voor de zwemsport.

Het trofee beeldje zwemmer past perfect bij uw persoonlijke evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig zamak in oud goud en een solide basis van hout in mahoniekleur bereikt zwemmer een uniek ontwerp dat verlangens opwekt en aanzet tot nieuwe records.

Op de basis komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht. Swimmer wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De eigen gravure met moderne lasertechniek geeft het trofeefiguur Swimmer een persoonlijk karakter. Zo zal iedere winnaar zich het moment van de eer ook na jaren nog herinneren. Het Graveerplaatje is gemaakt van duurzaam kunststof in goud en is afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

In onze productlijn van trofeefiguren is er voor iedereen het juiste trofeefiguurtje.

Zwemmer scoort niet alleen met zijn bijzondere eigenschappen, maar ook tot in het kleinste detail door uitstekende kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Schenk uw winnaars een bekroning van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken aan hun geluksmoment - met de trofee-figuurtje zwemmer.

Dankzij de regelmatige kwaliteitscontrole en het zorgvuldige productieproces is elk trofee-figuurtje een waardevol en duurzaam stuk, waar de winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat op elk evenement een mooi figuur slaat.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u de juiste trofee-figuurtje voor uw evenement wilt vinden. Ontdek onze volledige lijn van producten voor uw evenement. Wij zullen ons best doen om u te eren met het trofee beeldje dat bij u past!

Weet u niet zeker of het zwemmer trofee beeldje echt geschikt is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

452002061

EAN-Code

4054047008716

Grootte

17,8 cm

Gewicht

630 g

Opzettende

gelijmd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

14,8 cm

Materiaal

Zamac

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

13,0 cm

Breedte

80 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.