Bekers Hars figuur voetbal op mahonie houten voet 37,0cm
Bekers Hars figuur voetbal op mahonie houten voet 37,0cm
Verzending op 15.05.2024
179,07 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Voetbal - het perfecte trofeebeeldje voor een speciale prijsuitreiking

Ons Trofeebeeldje Voetbal is een individueel hoogtepunt bij elke wedstrijd en is precies goed voor het speciale evenement.

Leg de grote dag voor uw winnaars voor altijd vast en beleef momenten die u emotioneel zullen maken met het Trofeebeeldje Voetbal!

Met zijn unieke ontwerp zal het Trofeebeeldje Voetbal in een mum van tijd indruk maken op alle gasten en deelnemers. Voetbal is een echt juweel en vertegenwoordigt daarmee de grootste eer voor uitmuntende prestaties.

Het is een geweldig gevoel om het Trofeebeeldje Voetbal in je handen te houden, dat de trotse winnaar helemaal vervult en zijn hart sneller doet kloppen.

Het Trofeebeeldje Voetbal heeft een afmeting van 37,0 cm en maakt indruk met zijn waardevolle uiterlijk.

De personaliseerbare Football trofee figuur symboliseert een bijzonder schitterende overwinning na een uitmuntende prestatie.

De Football weegt 2,34 kg en ligt daarom perfect in de hand.

Onze Football trofee figuur is een prijs voor de sport American football en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het Football trofeebeeldje perfect voor je eigen persoonlijke wedstrijd en is het ook geschikt om een vitrinekast of plank mee te versieren.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig polyresin in goud en een massief houten basis in mahoniehout heeft Football een uniek ontwerp dat de kijker meteen boeit.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de basis. Football is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een individuele gravure met behulp van moderne lasertechnologie geeft het Football trofeefiguur zijn persoonlijke karakter. Hierdoor zal elke winnaar zich het moment van de Trofee zelfs jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Onze catalogus heeft een hoogwaardig trofeefiguurtje voor je in petto met Football.

Zoals alle producten in ons assortiment, maakt Football indruk tot in het kleinste detail met zijn speciale kenmerken en de hoogste normen van materialen en afwerking.

Een triomfantelijke beloning voor de overwinning en een waardevol aandenken aan hun geluksmoment - dat is wat het Trofeefiguurtje Football betekent voor jouw kampioenen.

Elk trofeefiguur is een hoogwaardig en duurzaam product dankzij onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontrole, waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat bij elk evenement een goed figuur slaat.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeefiguur voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je Trofeeën kunt houden met het juiste trofeefiguur voor jou!

Weet je niet of het voetbaltrofeeënfiguur precies goed is voor jouw evenement? We helpen je graag persoonlijk met individueel advies.

Artikelnr

301050750

EAN-Code

4054047203661

Grootte

37,0 cm

Gewicht

2,34 kg

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

28,0 cm

Materiaal

Polyresin

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout

Kleur

Lengte

16,6 cm

Breedte

16,6 cm

Hoogte

90 mm

Graveerplaatbreedte

12,5 cm

Hoogte van de graveerplaat

50 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.