Bokstrofee beeldje is een exclusieve award voor boksen en een perfecte keuze voor een succesvolle prijsuitreiking. Met zijn unieke ontwerp en een afmeting van 22,0 cm is het een hoogwaardige Trofee die geschikt is als blijvend aandenken.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 30.04.2024
Bekers houten kisten 22,0cm
Bekers houten kisten 22,0cm
Verzending op 30.04.2024
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Boxen - past perfect bij een succesvolle prijsuitreiking

Onze trofeebeeldje Boxen inspireert als een zeer persoonlijke blikvanger bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Maak de belangrijkste dag voor de winnaars onvergetelijk en beleef met het trofeebeeldje Boxen momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Met zijn unieke ontwerp fascineert ons trofeebeeldje Boxen gasten en deelnemers op het eerste moment. Boksen is een waar sieraad en is daarmee de hoogste erkenning voor unieke prestaties.

Het vasthouden van het trofeebeeldje Boksen in uw handen is een adembenemend gevoel dat de trotse winnaar volledig vervult en gewoonweg pure vreugde geeft.

Ons trofeebeeldje Boksen is 22,0 cm hoog en boeit door zijn exclusieve uitstraling.

Het trofeebeeldje Boksen kan worden geïndividualiseerd en symboliseert een heel bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 317 g ligt het trofeebeeldje Boksen perfect in de hand.

Ons trofeebeeldje Boksen is een onderscheiding voor de bokssport en is speciaal voor deze sport ontworpen. De trofee figuur Boksen past perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig hout in bruin en een solide basis van hout in bruin, bereikt Boksen een prachtig ontwerp dat verlangens opwekt en inspireert tot nieuwe records.

Het schild in goud op de basis geeft de trofee figuur een persoonlijke uitstraling. Boksen is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft het trofeefiguur Boksen zijn persoonlijke karakter. Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook jaren later nog herinneren. De Graveerplaatjes van duurzaam kunststof in goud zijn afgestemd op het trofeebeeldje en op de afmetingen van de voet.

Boxen is het juiste trofeebeeldje en iets buitengewoons en van geselecteerde kwaliteit.

Boxen overtuigt tot in de kleinste details met zijn speciale kenmerken en door de hoogste kwaliteit in materiaal en afwerking - net als alle stukken in ons assortiment.

Geef uw winnaars met het trofeebeeldje Boxen een triomfantelijk symbool van hun kampioenschap en een waardevol aandenken aan het moment van succes.

Elk trofeebeeldje is een hoogwaardig en duurzaam product dankzij regelmatige kwaliteitscontroles en een nauwgezet productieproces, waar de winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement wilt vinden. Ontdek ons volledig assortiment voor uw wedstrijd. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw eer kunt houden met het juiste trofeebeeldje!

Vraagt u zich nog steeds af of het bokstrofeebeeldje echt geschikt is voor uw evenement? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

453050092

EAN-Code

4054047197984

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

317 g

Lengte

16,5 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

22,0 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.