Veldhockeytrofee beeldje is een houten product van hoge kwaliteit, 22,5 cm hoog, speciaal ontworpen voor de veldhockeysport. Het is voorzien van een aangepaste gravure en een stevige basis in bruin met goudkleurig schild.
vanaf 31,94 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker veldhockey hout 22,5cm
Beker veldhockey hout 22,5cm
Verzending op 29.04.2024
31,94 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Field Hockey - het perfecte trofeebeeldje voor een succesvolle prijsuitreiking

Het Field Hockey trofeebeeldje schittert als een zeer persoonlijke bekroning van de dag bij elke wedstrijd en is precies afgestemd op de juiste gelegenheid.

Maak de grote dag onvergetelijk voor de prijswinnaars en beleef momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met ons Field Hockey trofeebeeldje!

Dankzij het unieke ontwerp overtuigt ons Field Hockey trofeebeeldje gasten en deelnemers op het eerste gezicht. Field Hockey is een echt sieraad en biedt daarmee de grootste waardering voor uitstekende prestaties.

Het is iets heel bijzonders om het Field Hockey trofeebeeldje in handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Het Field Hockey trofeebeeldje is 22,5 cm hoog en overtuigt door zijn waardevolle uitstraling.

De personaliseerbare Field Hockey trofee figuur symboliseert een bijzonder eervolle triomf behaald na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht van 286 g ligt de Field Hockey trofee figuur perfect in de hand.

Onze Field Hockey trofee figuur is een onderscheiding voor de veldhockey sport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het Field Hockey trofeefiguur perfect voor uw eigen wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig hout in bruin en een solide basis van hout in bruin bereikt Field Hockey een uniek design dat de kijker onmiddellijk boeit.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de basis. Veldhockey is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft de Field Hockey trofee figuur zijn persoonlijke karakter. Zo zal elke winnaar zich het eremoment ook na jaren nog herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzame kunststof in goud, en zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en op de afmetingen van de voet.

Met Field Hockey heeft onze catalogus een buitengewoon trofeefiguurtje voor u klaarstaan.

Field Hockey scoort niet alleen met zijn individuele kenmerken, maar ook in alle nuances met de hoogste normen van materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Voor uw winnaars is het Field Hockey trofeebeeldje een perfect symbool van de overwinning en een zeer persoonlijk aandenken aan het ultieme moment.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een hoogwaardig en duurzaam product waar elke winnaar zelfs jaren na het evenement of de wedstrijd trots op kan zijn - en dat bij elke gelegenheid een mooi figuur slaat.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en weten dat u precies het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Ontdek ons volledig assortiment voor uw evenement. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat u met het juiste trofeebeeldje voor u de eer krijgt!

Vraagt u zich nog steeds af of het Field Hockey trofeebeeldje wel geschikt is voor uw toernooi? Wij helpen u graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

453050242

EAN-Code

4054047198158

Materiaal

Hout

Kleur

Gewicht

286 g

Lengte

16,5 cm

Breedte

11,0 cm

Hoogte

22,5 cm

Graveerplaatbreedte

60 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm

Graveerschild kleur

 

Basis kleur

bruin

Basismateriaal

Hout
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.