Bekers Kunststof figuur basketbal op zwart marmeren voet 13,0cm
Bekers Kunststof figuur basketbal op zwart marmeren voet 13,0cm
Verzending op 13.05.2024
13,25 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Basketbal - een persoonlijke prijs voor een speciaal moment

Onze basketbal trofee beeldje is de perfecte manier om de dag te bekronen bij elke wedstrijd en is perfect afgestemd op het specifieke evenement.

Leg de grote dag van uw winnaars voor altijd vast en beleef momenten die u emotioneel zullen maken met onze basketbal trofee beeldje!

Met zijn unieke ontwerp fascineert onze basketbal trofee beeldje zowel deelnemers als bezoekers onmiddellijk. Basketbal is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt dus de perfecte waardering voor uitmuntende prestaties.

De Basketbal trofee in je handen houden is een adembenemend gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en gewoon pure vreugde brengt.

Onze Basketbal trofee beeldje heeft een hoogte van 13,0 cm en maakt indruk met zijn exclusieve look.

Het basketbal trofee beeldje kan gepersonaliseerd worden en symboliseert een bijzonder eervolle overwinning na een uitmuntende prestatie.

Met een gewicht van 361 g ligt het basketbal trofee beeldje perfect in de hand.

Het basketbal trofee beeldje is een onderscheiding voor de basketbalsport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. De basketbal trofee beeldje is perfect voor uw individuele wedstrijd en is ook geschikt als een blijvend aandenken voor uw vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in zwart-oranje en een solide zwart marmeren voet, bereikt basketbal een sterk design effect dat ambitie opwekt en inspireert tot topprestaties.

Het gouden schildje is bijzonder effectief op de basis. Beker is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De individuele gravure met moderne lasertechnologie geeft de basketbaltrofee een persoonlijk karakter. Dit betekent dat elke winnaar zich het moment van de prijs zelfs jaren later nog zal herinneren. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud en zijn passend gemaakt bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Ons assortiment bevat een hoogwaardig trofeefiguurtje in de vorm van Beker.

Beker maakt niet alleen indruk met zijn individuele kenmerken, maar ook met de hoogste kwaliteit materialen en afwerking tot in het kleinste detail - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Voor uw kampioenen is de basketbaltrofee een perfect symbool van de overwinning en een ontroerend aandenken aan het mooiste moment.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elk afzonderlijk trofeefiguur een waardevol en duurzaam product dat er op elk evenement geweldig uitziet - en waar de winnaar nog lang na afloop van het toernooi of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies de juiste trofeefiguur voor uw wedstrijd nodig. Wij zijn de specialisten op het gebied van bekers. Ontdek ons hele assortiment voor uw evenement. Beleef uw onderscheidingen met het juiste trofeefiguur voor u - wij geven alles!

Vraagt u zich nog steeds af of het basketbal trofeefiguur geschikt is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

309600006

EAN-Code

4054047202909

Grootte

13,0 cm

Gewicht

361 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

10,5 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.