Beker kunststof figuur kimono op zwart marmeren voet 14,0cm
Beker kunststof figuur kimono op zwart marmeren voet 14,0cm
Verzending op 13.05.2024
13,25 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Kimono - de perfecte trofee figurine voor een grandioze prijsuitreiking

Onze Kimono trofee figurine schittert als een individuele blikvanger op elk toernooi en is precies afgestemd op het perfecte moment.

Maak de grote dag van uw prijswinnaars onvergetelijk en beleef momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met uw Kimono trofee figurine!

Dankzij zijn unieke look zal de Kimono trofee figurine in een mum van tijd indruk maken op alle deelnemers en gasten. Kimono is een echte blikvanger en is daarom de hoogste eer voor unieke vaardigheden.

Het is onbeschrijfelijk om het Kimono trofeebeeldje in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en zijn hartslag doet stijgen.

Het Kimono trofeebeeldje heeft een hoogte van 14,0 cm en maakt indruk met zijn geslaagde ontwerp.

Het Kimono trofeebeeldje kan gepersonaliseerd worden en symboliseert een bijzonder schitterende overwinning na een uitmuntende prestatie.

Kimono weegt 338 g en ligt daardoor perfect in de hand.

Ons Kimono trofeebeeldje is een trofee voor de judosport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Het Kimono trofeebeeldje is perfect voor uw individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in uw vitrinekast of op uw plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in zwart en wit en een massief zwart marmeren voet heeft Kimono een uniek ontwerp dat ambitie inspireert en nieuwe records aanmoedigt.

Het gouden schild op de voet geeft het trofeebeeldje een persoonlijke uitstraling. Kimono is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

Een individuele gravure met behulp van moderne lasertechnologie geeft het Kimono trofeefiguurtje zijn persoonlijke touch. Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment herinneren waarop hij werd geëerd. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud en zijn afgestemd op het trofeefiguurtje en de afmetingen van de sokkel.

Kimono is het bijpassende trofeefiguurtje en iets heel bijzonders en van de hoogste kwaliteit.

Kimono maakt niet alleen indruk met zijn individuele designtaal, maar ook met de hoogste standaarden van materialen en afwerking in alle nuances - net als alle producten in ons assortiment.

Een triomfantelijke prijs voor het kampioenschap en een ontroerend aandenken aan het hoogste moment - het Kimono trofeebeeldje betekent dit allemaal voor uw winnaars.

Dankzij grondige kwaliteitscontroles en een nauwgezet gecontroleerd productieproces is elk trofeebeeldje een duurzaam en waardevol stuk dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als competente partner in de trofeeënindustrie weten wij dat u het juiste trofeebeeldje voor uw evenement nodig hebt. Maak kennis met ons volledige assortiment voor uw wedstrijd. Beleef uw onderscheidingen met de juiste trofee voor u - wij zullen er alles aan doen!

Weet u niet zeker of de Kimono trofee beeldje geschikt is voor uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

309600016

EAN-Code

4054047203609

Grootte

14,0 cm

Gewicht

338 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

10,5 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.