Bekers Kunststof figuur tennisbal op zwart marmeren voet 13,0cm
Bekers Kunststof figuur tennisbal op zwart marmeren voet 13,0cm
Verzending op 10.05.2024
13,25 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Tennisbal - perfect voor een speciaal moment

Onze tennisbal trofee beeldje schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt van de dag op elk toernooi en is afgestemd op de gelegenheid.

Maak de grote dag onvergetelijk voor de winnaars en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met uw tennisbal trofee beeldje!

Dankzij zijn individuele look, maakt onze tennisbal trofee beeldje indruk op alle deelnemers en gasten op het eerste gezicht. De tennisbal is een echt juweeltje en vertegenwoordigt het perfecte eerbetoon voor uitzonderlijke prestaties.

Het is iets heel bijzonders om de tennisbal trofee beeldje in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar helemaal vervult en gewoon pure vreugde brengt.

De tennisbal trofee beeldje is 13,0 cm hoog en maakt indruk met zijn succesvolle ontwerp.

Het beeldje van de tennisbal trofee kan gepersonaliseerd worden en symboliseert een bijzonder eervolle triomf na een uitmuntende prestatie.

Met een gewicht van 363 g ligt het beeldje van de tennisbal trofee perfect in de hand.

Ons beeldje van de tennisbal trofee is een onderscheiding voor de tennissport en is speciaal voor deze sport ontwikkeld. Als blijvend aandenken is het tennisbal trofeebeeldje de perfecte aanvulling op je persoonlijke wedstrijd en ook geschikt als decoratie voor een vitrinekast of plank.

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in de kleur geel en een solide basis van marmer in de kleur zwart, bereikt de Tennisbal een prachtig design dat de kijker meteen boeit.

Het schildje in goud komt bijzonder goed uit op de basis. Tennis Ball is net zo uniek als de wedstrijd zelf.

De persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het bekerbeeldje van Tennis Ball een persoonlijk tintje. Zelfs jaren later kan elke winnaar het moment van de prijs opnieuw beleven. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud en zijn passend gemaakt bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de sokkel.

Met Tennisbal heeft ons assortiment een uitzonderlijk trofeefiguurtje voor u in petto.

Tennisbal onderscheidt zich ook in elk detail dankzij zijn individuele kenmerken en de hoogste kwaliteit van afwerking en materialen - net als alle trofeefiguren in ons assortiment.

Geef uw winnaars een triomfantelijk overwinningssymbool en een waardevol aandenken.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en regelmatige kwaliteitscontroles is elk trofeefiguurtje een duurzaam en waardevol stuk dat bij elk evenement een goed figuur slaat - en waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

Als specialisten in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u het juiste trofeefiguurtje voor uw wedstrijd nodig hebt. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je je Trofeeën kunt houden met het juiste trofeefiguur voor jou!

Weet je niet zeker of het tennisbal trofeefiguur echt bij jouw evenement past? We helpen je graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor individueel advies.

Artikelnr

309600012

EAN-Code

4054047203548

Grootte

13,0 cm

Gewicht

363 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

10,5 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.