Beker Michele uit de Design Beker serie is uniek en vertegenwoordigt de hoogste erkenning voor uitstekende prestaties. Aanpasbaar en verkrijgbaar in de maat 59,0 cm. Ideaal voor de belangrijkste dag van de winnaars en als souvenir voor in de vitrine.
vanaf 315,61 € *
Verzending op 10.05.2024
Beker Michele in de maat 59,0cm
Beker Michele in de maat 59,0cm
Verzending op 10.05.2024
315,61 € *
onze oude prijs: 350,68 €
geldig tot 31.05.2024
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Michele - een Beker voor een geslaagd evenement

De serie Michele Bekers is het hoogtepunt van elke wedstrijd. Maak de belangrijkste dag van uw winnaars onvergetelijk en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met de Beker Michele!

Met zijn unieke ontwerp fascineert onze Beker Michele deelnemers en bezoekers op het eerste gezicht. Michele is een echte lust voor het oog en vertegenwoordigt daarmee de hoogste erkenning voor bijzondere prestaties. Het is onbeschrijfelijk om de Beker Michele in je handen te houden, en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en gewoon voor kippenvel zorgt.

Verkrijgbaar in de afmetingen 59,0 cm Michele inspireert met zijn succesvolle ontwerp.

De Beker Michele kan worden aangepast en staat symbool voor een zeer bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Het model Michele heeft een gewicht van 3,10 kg en ligt dus perfect in de hand.

Michele is een trofee zonder deksel uit onze productlijn design trofeeën. Een eeuwig souvenir, de Beker Michele is perfect voor uw eigen gelegenheid en is ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u de juiste trofee voor uw wedstrijd nodig heeft. Bekijk onze volledige lijn van design trofeeën voor uw evenement. Zodat u uw onderscheidingen kunt beleven met de juiste Bekers - wij doen ons uiterste best!

U weet niet zeker of de Beker Michele de juiste is voor uw evenement? Wij adviseren u graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

103512500

EAN-Code

4054047003209

Grootte

59,0 cm

Kleur

Gewicht

3,10 kg

Deksel

zonder

Graveerschild kleur

 
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.