Onze Beker Monika is het hoogtepunt van elk evenement en beloont uitstekende prestaties met een uniek ontwerp. Verkrijgbaar in drie maten en kan worden gepersonaliseerd met gravure en inlegvel. Een duurzaam aandenken voor elke winnaar.
vanaf 11,11 € *
Verzending op 30.04.2024
Beker Monika in de maat 27,0cm
Beker Monika in de maat 27,0cm
Verzending op 30.04.2024
13,19 € *
Stk.
Beker Monika in de maat 21,0cm
Beker Monika in de maat 21,0cm
Verzending op 30.04.2024
11,11 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Monika - perfect voor een geweldige dag

Bij elke wedstrijd inspireert onze bekerserie Monika als hoogtepunt. Maak de belangrijkste dag van uw winnaars onvergetelijk en beleef momenten die voor grote emoties zorgen met de Beker Monika!

Met zijn unieke design inspireert onze Beker Monika onmiddellijk deelnemers en bezoekers. Monika is een echte blikvanger en toont daarmee de perfecte erkenning voor bijzondere prestaties. Het is een geweldig gevoel om de Beker Monika in handen te houden, die de trotse winnaar helemaal vervult en gewoon kippenvel veroorzaakt.

Verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen van 21,0 cm tot 27,0 cm, inspireert Monika met haar succesvolle ontwerp.

De personaliseerbare Beker Monika staat als symbool voor een zeer bijzondere glanzende overwinning na een uitstekende prestatie.

Met een gewicht tussen 289 g en 541 g ligt de Beker Monika perfect in de hand.

Onze Beker zonder deksel Monika behoort tot onze productlijn Eco Bekers. Als blijvend aandenken past de Beker Monika perfect bij uw zeer persoonlijke gelegenheid en is ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

De Beker heeft een oppervlak van hoogwaardig metaal en kunststof in goud-zilver en een stabiele voet van marmer in zwart - een uniek ontwerp dat de toeschouwer onmiddellijk boeit. Het schild in goud op de voet maakt de Beker helemaal af.

Door individualisering wordt Monika net zo uniek als de wedstrijd zelf. Door de eigen gravure met moderne lasertechnologie krijgt de Beker Monika een persoonlijk karakter). Daardoor zal elke winnaar zich het moment van eer ook na jaren nog herinneren. Het graveerplaatje van duurzame kunststof in goud is afgestemd op de trofee en de afmetingen van de basis.

Onze productlijn Eco Bekers heeft vele buitengewone trofeeën voor u in petto.

Tot in het kleinste detail scoort ook Monika met haar individuele kenmerken en door uitstekende kwaliteit in afwerking en materiaal - net als alle stukken in ons assortiment.

Voor uw winnaars is de Monika Trofee een perfecte beloning voor hun overwinning en een waardevol aandenken aan het moment van succes.

De Monika Trofee kan worden aangepast met een Sportafbeelding van 50 mm.

Dankzij onze speciale zorg bij de productie en grondige kwaliteitscontrole is elke Beker uit de Monika serie een waardevol en duurzaam product dat er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar elke winnaar nog jaren na de wedstrijd of het evenement trots op zal zijn.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u de juiste trofee voor uw evenement nodig heeft. Ontdek onze volledige lijn Eco Bekers voor uw evenement. Wij staan in brand om ervoor te zorgen dat u de juiste trofee heeft voor uw onderscheidingen!

Weet u niet zeker of de Monika Trofee de perfecte keuze is voor uw evenement? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

103005248 103005250

EAN-Code

4054047078795 4054047078818

Grootte

27,0 cm 21,0 cm

Kleur

Gewicht

541 g 289 g

Deksel

zonder zonder

Graveerschild kleur

 
 

Embleem houder

Embleemgrootte

50 mm 50 mm

Materiaal

Metaal Metaal

Kleur

Tussenstuk 1

Materiaal

Kunststof Kunststof

Kleur

Tussenstuk 2

Materiaal

Kunststof Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer Marmer

Kleur

Lengte

75 mm 65 mm

Breedte

75 mm 65 mm

Hoogte

30 mm 20 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm 55 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm 15 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.