De Beker Oxana uit onze productlijn Design Bekers heeft een oppervlak van edele kunststof in goud-zilver en een stevige voet van hout in mahonielook - een unieke uitstraling die de toeschouwer onmiddellijk boeit. Op de voet wordt het schild in goud bijzonder goed geaccentueerd. Het gewicht van de Beker Oxana varieert van 299 g tot 464 g.
vanaf 24,02 € *
Verzending op 29.04.2024
Beker Oxana in de maat 35,0cm
Beker Oxana in de maat 35,0cm
Verzending op 29.04.2024
27,53 € *
Stk.
Beker Oxana in de maat 33,0cm
Beker Oxana in de maat 33,0cm
Verzending op 29.04.2024
24,02 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Oxana - een Beker voor elke gelegenheid

Op elk toernooi schittert een Beker uit de Oxana-serie als blikvanger. Leg de geweldige dag van uw winnaars voor altijd vast en herbeleef momenten van grote emotie met de Beker Oxana!

Dankzij de unieke uitstraling inspireert de Beker Oxana bezoekers en deelnemers op het eerste moment. Oxana is een prachtig sieraad, waardoor het de perfecte waardering is voor superieure vaardigheden. Het is iets heel bijzonders om de Beker Oxana in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de trotse winnaar niet loslaat en zijn hartslag verhoogt.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten van 33,0 cm tot 37,0 cm, boeit de Oxana door zijn exclusieve uitstraling.

De personaliseerbare Beker Oxana staat symbool voor een zeer bijzondere glanzende triomf na een uitstekende prestatie.

Het gewicht van de Beker Oxana varieert van 299 g tot 464 g en zorgt ervoor dat de trofee perfect in de hand ligt.

Oxana is een trofee zonder deksel uit onze productlijn Design Bekers. Als blijvend aandenken past de Beker Oxana perfect bij uw zeer individuele gelegenheid en is ook geschikt als decoratie voor de vitrine of de plank.

De Beker heeft een oppervlak van verfijnde kunststof in goud-zilver en een stabiele voet van hout in mahonie - een unieke uitstraling die de toeschouwer onmiddellijk bekoort. Op de sokkel komt het schild in goud bijzonder goed tot zijn recht.

Oxana wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd. Door de eigen gravure met moderne lasertechniek krijgt de Beker Oxana een persoonlijk karakter). Zelfs jaren later zal elke winnaar zich het moment van eer herinneren. Het graveerplaatje is van duurzaam kunststof in goud, afhankelijk van de trofee en de basisafmetingen.

In ons assortiment designtrofeeën is elke trofee van de hoogste kwaliteit.

Oxana scoort niet alleen met zijn individuele kenmerken, maar ook in alle opzichten door de hoogste normen van materiaal en afwerking - net als alle producten in ons assortiment.

Presenteer uw kampioenen met de Trofee Oxana een triomfantelijke onderscheiding van hun kampioenschap en een waardevol souvenir van het hoogste moment.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en strenge kwaliteitscontrole, is elke trofee in het Oxana trofeeën assortiment een duurzaam en waardevol stuk dat een groot statement zal maken bij elke gelegenheid - en een waar elke winnaar trots op zal zijn lang nadat het toernooi of de wedstrijd voorbij is.

Wij zijn specialisten in de trofeeënindustrie en zijn ervan overtuigd dat u de ideale trofee voor uw wedstrijd nodig heeft. Ontdek onze volledige lijn designtrofeeën voor uw wedstrijd. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met de juiste Beker!

Weet u niet zeker of de Beker Oxana de juiste is voor uw wedstrijd? Wij helpen u graag persoonlijk met een individueel advies.

Artikelnr

103587291 103587292

EAN-Code

4054047167765 4054047167758

Grootte

33,0 cm 35,0 cm

Kleur

Gewicht

299 g 368 g

Deksel

zonder zonder

Graveerschild kleur

 
 

Beker

Materiaal

Kunststof Kunststof

Kleur

Voet

Materiaal

Kunststof Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Hout Hout

Kleur

Lengte

92 mm 10,2 cm

Breedte

92 mm 10,2 cm

Hoogte

52 mm 56 mm

Graveerplaatbreedte

65 mm 70 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm 30 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.