Bekers Plastic figuur voetbal op zwart marmeren voet 13,0cm
Bekers Plastic figuur voetbal op zwart marmeren voet 13,0cm
Verzending op 10.05.2024
13,25 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Voetbal - de individuele trofee voor een grote dag

Onze voetbaltrofee is een onmiskenbaar hoogtepunt op elk toernooi en is precies afgestemd op de speciale gebeurtenis.

Maak de grote dag onvergetelijk voor uw winnaars en vier momenten die voor altijd herinnerd zullen worden met de voetbaltrofee!

Dankzij zijn individuele look fascineert de voetbaltrofee deelnemers en bezoekers in een mum van tijd. Voetbal is een zeer persoonlijk sieraad en vormt het perfecte eerbetoon aan uitmuntende vaardigheden.

Het is een geweldig gevoel om de voetbaltrofee in je handen te houden, die de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

Onze voetbaltrofee is 13,0 cm hoog en maakt indruk dankzij het waardevolle ontwerp.

Het beeldje van de voetbaltrofee kan gepersonaliseerd worden en staat symbool voor een bijzonder glanzende triomf na een uitmuntende prestatie.

De voetbaltrofee weegt 361 g en ligt daarom perfect in de hand.

Het beeldje van de voetbaltrofee is een prijs voor de voetbalsport en is speciaal voor deze sport ontworpen. Als blijvend aandenken is het beeldje van de voetbaltrofee perfect voor je persoonlijke competitie en is het ook geschikt als decoratie voor de vitrinekast of plank.

Met zijn expressieve vorm en een oppervlak van hoogwaardig kunststof in zwart en wit en een solide basis van marmer in zwart heeft voetbal een uniek design dat de kijker meteen boeit.

Het schild in goud komt bijzonder goed tot zijn recht op de basis. Voetbal wordt uniek door individualisering en doet zo recht aan elke wedstrijd.

De zeer persoonlijke gravure met moderne lasertechnologie geeft het figuur van de voetbaltrofee zijn persoonlijke karakter. Zelfs jaren later kan elke winnaar het moment van de prijs opnieuw beleven. De Graveerplaatjes zijn gemaakt van duurzaam kunststof in goud, passend bij het trofeefiguurtje en de afmetingen van de voet.

Voetbal is het perfecte trofeefiguurtje en iets heel speciaals en van exquise kwaliteit.

Zoals alle trofeefiguren in ons assortiment, onderscheidt ook Voetbal zich in elk detail dankzij de individuele kenmerken en de uitstekende kwaliteit van materialen en afwerking.

Draag de Beker voetbaltrofee op aan uw kampioenen als een perfect symbool van hun kampioenschap en een zeer persoonlijk aandenken aan hun geluksmoment.

Dankzij ons nauwgezette productieproces en regelmatige kwaliteitscontrole is elk trofeebeeldje een duurzaam stuk van hoge kwaliteit waar de winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement fantastisch uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie begrijpen wij dat u de juiste trofee voor uw evenement wilt vinden. Bekijk ons volledige assortiment voor uw evenement. Beleef je huldigingen met het juiste trofeefiguur voor jou - dat is waar wij gepassioneerd over zijn!

Vraag je je nog steeds af of het voetbal trofeefiguur geschikt is voor jouw evenement? Wij adviseren je graag persoonlijk en individueel.

Artikelnr

309600004

EAN-Code

4054047202879

Grootte

13,0 cm

Gewicht

361 g

Opzettende

geschroefd

Graveerschild kleur

 

Figuur

Grootte

10,5 cm

Materiaal

Kunststof

Kleur

Sokkel

Materiaal

Marmer

Kleur

Lengte

65 mm

Breedte

65 mm

Hoogte

30 mm

Graveerplaatbreedte

55 mm

Hoogte van de graveerplaat

20 mm
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.