vanaf 85,79 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Glazen beker Josy in de maat 23,0cm
Glazen beker Josy in de maat 23,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
85,79 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Josy - precies goed voor elk feest.

Onze Josy glazen trofee schittert als de onmiskenbare bekroning van de Dag op elk toernooi en is op maat gemaakt voor het perfecte moment. Maak de belangrijke dag van je prijswinnaars onvergetelijk en vier momenten om nooit te vergeten met de Josy glazen trofee!

Onze Josy glazen trofee is gemaakt van stevig wit glas met hout, waardoor onze Josy trofee een unieke vorm heeft. Het witte glas met hout is 15 mm dik, waardoor het stevig genoeg is om eeuwig mee te gaan. Dankzij het speciale ontwerp zal onze glazen trofee uit de Josy-serie gasten en concurrenten in een mum van tijd fascineren. Josy is een echt sieraad en toont de hoogste erkenning voor unieke vaardigheden.

De trofee Josy past precies bij jouw individuele evenement en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Onze glazen trofee uit de Josy-serie is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

Het glazen oppervlak biedt voldoende ruimte om van de Trofeeën uit de Josy-serie een heel bijzonder aandenken te maken. Je kunt kiezen uit verschillende motieven of je eigen logo ontwerpen. Je hebt ook de mogelijkheid om tekst op je glazen trofee te lasergraveren. Er zijn drie verschillende opties om uw Trofeeën te graveren: Lasergravure, zandstraalgravure of een zandstraalgravure met kleurinterpretatie.

Na ontvangst van uw bestelling maken we een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van de lasergravure, en sturen deze per e-mail naar u toe. Pas als u helemaal tevreden bent met de proefdruk, wordt uw Trofee geproduceerd.

Dankzij de strenge kwaliteitscontrole en het nauwgezet gecontroleerde productieproces is elke afzonderlijke glazen trofee een waardevol en duurzaam product waar elke winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er op elk evenement goed uitziet.

Als experts in de trofeeënindustrie weten wij dat u de juiste glazen trofee voor uw evenement nodig hebt. Ontdek onze volledige productlijn voor uw evenement. Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met de juiste Trofeeën voor u!

Vraagt u zich nog steeds af of de Josy glazen trofee de juiste is voor uw wedstrijd? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

201044158

EAN-Code

4054047202190

Materiaal

Wit glas met hout

Materiële sterkte

15 mm

Lengte

20,0 cm

Breedte

40 mm

Hoogte

23,0 cm

Breedte glasoppervlak

20,0 cm

Hoogte glasoppervlak

20,0 cm

Verpakking

Geschenkverpakking
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.