De Milena-medaille is een hoogwaardige en personaliseerbare onderscheiding van 5 mm dik wit glas, die indruk maakt door zijn unieke ontwerp en uiterlijk. Met een diameter van 7,0 cm en een gewicht van 45 gram is de medaille perfect als souvenir.
vanaf 8,29 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Glaspenning Milena in maat 7,0 cm
Glaspenning Milena in maat 7,0 cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
8,29 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Milena - een medaille voor een succesvolle prijsuitreiking

De Milena-medaille overtuigt als een zeer persoonlijke bekroning van de Dag bij elk toernooi en is precies afgestemd op uw zeer speciale evenement. Leg de grote Dag voor de winnaars voor altijd vast en beleef met de medaille Milena momenten die voor altijd herinnerd zullen worden!

Met zijn perfect passende vorm en een oppervlak bestaande uit waardevol wit glas, heeft Milena een unieke uitstraling die de ambitie wekt en aanzet tot nieuwe records.

Onze medaille Milena is vervaardigd uit hoogwaardig bewerkt wit glas, wat de medaille Milena een unieke uitstraling geeft. Het witte glas is 5 mm dik en daardoor zo duurzaam vervaardigd dat het een leven lang meegaat. Door het unieke ontwerp overtuigt de Milena medaille gasten en deelnemers op het eerste gezicht. Milena is een waar sieraad en is dus het grootste eerbetoon aan superieure vaardigheden.

Het is iets heel bijzonders om de Milena-medaille in je handen te houden en een geweldig gevoel dat de gelukkige winnaar niet loslaat en zijn hart sneller doet kloppen.

De Milena-medaille weegt 45 g en kan dus perfect om de hals gedragen worden. De diameter is 7,0 cm.

De Milena-medaille past perfect bij uw zeer individuele wedstrijd en is ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Onze Milena-medaille is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

Met onze configurator heeft u de mogelijkheid om de Milena-medaille te personaliseren met een 40,0 cm lang lint of koord. Alle linten en koorden zijn gemaakt van 100 procent polyester, waardoor de Milena-medaille een persoonlijk aandenken aan de overwinning wordt.

U kunt de Milena-medaille personaliseren met een gravure op de voorzijde. U kunt kiezen uit onze motieven of uw eigen motief uploaden.

Gratis lasergravure is inbegrepen bij deze medaille. Na uw bestelling maken wij een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van de lasergravure, en sturen u deze per e-mail toe. Pas als u 100 procent tevreden bent met de lasergravure, wordt uw medaille geproduceerd.

Door onze speciale zorg bij de productie en strenge kwaliteitscontrole is elke medaille een waardevol en duurzaam product waar elke winnaar nog vele jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn - en dat er bij elk evenement goed uitziet.

Elke medaille wordt geleverd in een geschenkdoos, zodat de medaille onbeschadigd aankomt. Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze medailles en plaats vandaag nog uw bestelling.

Als experts in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u de juiste medaille voor uw evenement zult willen vinden. Maak kennis met ons volledig assortiment voor uw wedstrijd. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met de juiste medaille voor u!

U denkt nog steeds na of de Milena medaille de juiste is voor uw toernooi? Laat ons u persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

154004508

EAN-Code

4054047072335

Productdetails

Materiaal

Wit glas

Materiële sterkte

5 mm

Gewicht

45 g

Diameter

70 mm

Type montage

Lint of Koord

Bevestigingsmateriaal

100% polyester

Montage lengte

40,0 cm

Verpakking

Geschenkverpakking
Zo zorgen we ervoor dat de beoordelingen van echte consumenten komen.

15.11.2023
Vincent B.  door Berlin
Ganz wie erwartet
05.09.2023
Sabine M.  door München
Sehr shöne Glasmedaille, war ein Geschenk und ist sehr gut angekommen!!
20.07.2023
Herbert M.  door Mannheim
Top Ware alles Top gelaufen tolle Glasmedaille
27.09.2021
Rüdiger H.  door Wilhelmshaven
Wie immer erstklassige Qualität
17.08.2021
Fabian F.  door Köln
Zufrieden wie immer!
28.06.2021
Tanja K.  door Sehnde
Sehr schöne wertig gearbeite Medaille.
22.03.2021
Rüdiger H.  door Wilhelmshaven
Perfekt Qualität
11.03.2020
Ulrich H.  door Finning
Wie jedesmal top Ware.
26.11.2019
Karl-Heinz A.  door Niefern-Öschelbronn
Prima
14.10.2019
Patrick N.  door Berlin
Super Produkt
13.10.2019
Herbert M.  door Mannheim
super schnelle Lieferung Top Ware
14.10.2018
Meiken K.  door Neustadt am Rübenberge
Sind wie genau erwartet