vanaf 78,63 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Glazen trofee Elina in de maat 19,5cm
Glazen trofee Elina in de maat 19,5cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
78,63 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Elina - een perfecte Trofee voor de speciale gelegenheid.

De Elina glazen trofee schittert als een zeer persoonlijk hoogtepunt op elk toernooi en is precies goed voor het speciale evenement. Laat de grote dag van je winnaars vereeuwigen en beleef momenten die emoties losmaken met de Elina trofee!

Onze Elina trofee is gemaakt van hoogwaardig bewerkt wit glas met hout, wat de Elina trofee een unieke gratie geeft. Het witte glas met hout is 8 mm dik, waardoor het stevig genoeg is om eeuwig mee te gaan. Met zijn unieke ontwerp zal de Elina serie trofee gasten en concurrenten direct bekoren. Elina is een echte blikvanger en biedt daarmee de perfecte waardering voor uitmuntende vaardigheden.

De Trofeeën Elina passen precies bij jouw individuele wedstrijd en zijn ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

De Trofee Elina is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

Het glazen oppervlak biedt genoeg ruimte om van de Trofeeën uit de Elina-serie een heel bijzonder aandenken te maken. Je kunt kiezen uit verschillende motieven of je motief personaliseren. Je hebt ook de optie om tekst op je glazen trofee te lasergraveren. U kunt kiezen uit drie verschillende opties om uw Trofeeën te graveren: Lasergravure, zandstraalgravure of een zandstraalgravure met kleurinterpretatie.

Na ontvangst van uw bestelling maken wij een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van uw gravure. U ontvangt deze proefdruk per e-mail. Pas als u 100 procent tevreden bent met de lasergravure, wordt uw Trofee geproduceerd.

Dankzij ons nauwgezet gecontroleerde productieproces en regelmatige kwaliteitscontroles is elke individuele Trofee een waardevol en duurzaam stuk dat er goed uitziet op elk evenement - en waar elke winnaar nog jaren na het evenement of de wedstrijd trots op zal zijn.

U hebt precies de juiste Trofee nodig voor uw evenement. Wij zijn de specialisten in Bekers. Ontdek ons volledige assortiment voor uw evenement. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u uw huldigingen kunt uitvoeren met de juiste glazen trofee voor u!

U vraagt zich af of de Elina glazen trofee de juiste is voor uw evenement? Laat ons je persoonlijk en individueel adviseren.

Artikelnr

201044156

EAN-Code

4054047202176

Materiaal

Wit glas met hout

Materiële sterkte

8 mm

Lengte

17,0 cm

Breedte

48 mm

Hoogte

19,5 cm

Breedte glasoppervlak

15,0 cm

Hoogte glasoppervlak

15,0 cm

Verpakking

Geschenkverpakking
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.