vanaf 78,63 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Glas trofee Nuri in maat 19,5cm
Glas trofee Nuri in maat 19,5cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
78,63 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Nuri - perfect voor een speciale prijsuitreiking.

De glazen trofee Nuri overtuigt als een zeer persoonlijke bekroning van de Dag bij elke wedstrijd en is precies geschikt voor het speciale evenement. Maak de grote dag onvergetelijk voor uw Trofeeën en vier momenten van grote emotie met de Nuri glazen trofee!

Onze Nuri serie glazen trofee is gemaakt van hoogwaardig wit glas met hout, wat onze Nuri trofee een unieke gratie geeft. Het witte glas met hout is 8 mm dik en daardoor zo sterk dat het een leven lang meegaat. Dankzij het speciale ontwerp overtuigt onze Nuri trofee meteen deelnemers en bezoekers. Nuri is een echte blikvanger en biedt zo de grootste erkenning voor uitzonderlijke vaardigheden.

Als blijvend aandenken past de Trofeeën Nuri precies bij jouw zeer persoonlijke wedstrijd en is ook geschikt als decoratie voor in de vitrine of op de plank.

Onze glazen trofee uit de serie Nuri is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

Het glazen oppervlak biedt veel ruimte om de Trofeeën uit de Nuri serie te personaliseren. U kunt kiezen uit verschillende standaardmotieven of uw logo aanpassen. Je hebt ook de optie om tekst op je glazen trofee te lasergraveren. U kunt kiezen uit drie verschillende opties om uw Trofeeën te graveren: Lasergravure, zandstraalgravure of een zandstraalgravure met kleurinterpretatie.

Na de bestelling maken we een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van de lasergravure. Je ontvangt deze proefdruk per e-mail. Pas als u 100 procent tevreden bent met de lasergravure, wordt uw Trofee geproduceerd.

Dankzij ons nauwlettend in de gaten gehouden productieproces en onze grondige kwaliteitscontrole, is elke glazen trofee een hoogwaardig product dat lang meegaat en er op elk evenement fantastisch uitziet - en waar elke winnaar nog vele jaren na de wedstrijd trots op zal zijn.

Wij zijn deskundige contactpersonen in de trofeeënindustrie en we weten dat u precies de juiste Trofeeën voor uw wedstrijd nodig hebt. Lees meer over ons volledige assortiment producten voor uw evenement. Beleef je awards met de juiste Trofeeën - daar geven wij alles voor!

Weet je niet zeker of de Nuri trofee de juiste is voor jouw evenement? We helpen je graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

201044166

EAN-Code

4054047202237

Materiaal

Wit glas met hout

Materiële sterkte

8 mm

Lengte

17,0 cm

Breedte

48 mm

Hoogte

19,5 cm

Breedte glasoppervlak

15,0 cm

Hoogte glasoppervlak

15,0 cm

Verpakking

Geschenkverpakking
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.