vanaf 105,49 € *
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
Glazen Beker Ari in de maat 25,0cm
Glazen Beker Ari in de maat 25,0cm
Verkrijgbaar in 1-2 Werkdagen*² met galjoenjoenjoenjoen
105,49 € *
Stk.
Met +/- kun je het aantal stuks van alle varianten veranderen.
Stk.
Ari - de passende glazen trofee voor een geweldige dag.

Onze glazen trofee Ari schittert als het onmiskenbare hoogtepunt van de dag op elk toernooi en is precies goed voor de gelegenheid. Maak de belangrijke dag onvergetelijk voor de winnaars en beleef momenten van grote emotie met de Trofeeën Ari!

Onze glazen trofee Ari heeft een afmeting van 25,0 cm. In dit model zijn het gewicht en de afmetingen aangepast aan de grootte van de glazen trofee. De trofee Ari is daarom perfect voor elke prijsuitreiking.

De Trofee uit de Ari serie is gemaakt van hoogwaardig bewerkt wit glas met hout, wat onze Trofee Ari een unieke vorm geeft. Het witte glas met hout is 2mm dik, waardoor het sterk genoeg is om een leven lang mee te gaan. Dankzij het unieke ontwerp zal onze glazen trofee uit de Ari-serie alle gasten en deelnemers op het eerste gezicht overtuigen. Ari is een echte blikvanger en vormt zo het perfecte eerbetoon aan uitzonderlijke vaardigheden.

De Trofeeën Ari passen precies bij jouw zeer persoonlijke evenement en zijn ook geschikt als blijvend aandenken voor in de vitrine of op de plank.

Onze glazen trofee uit de Ari-serie is geschikt voor elke gelegenheid en is bewust neutraal gehouden in zijn ontwerp.

Het glazen oppervlak biedt genoeg ruimte om de Trofeeën uit de Ari-serie te individualiseren. Je kunt kiezen uit verschillende standaardmotieven of je eigen motief aanpassen. Je hebt ook de optie om tekst op je glazen trofee te lasergraveren. U kunt kiezen uit drie verschillende opties om uw Trofeeën te graveren: Lasergravure, zandstraalgravure of een zandstraalgravure met kleurinterpretatie.

Na de bestelling maken we een zogenaamde proefdruk, d.w.z. een voorbeeld van uw gravureaanvraag en sturen deze per e-mail naar u toe. Pas als u 100% tevreden bent met de proefdruk, wordt uw Trofee geproduceerd.

Dankzij een grondige kwaliteitscontrole en een nauwgezet productieproces is elke glazen trofee een stuk van hoge kwaliteit dat lang meegaat en op elk evenement indruk zal maken - en waar elke winnaar nog jaren na het evenement trots op zal zijn.

Als specialisten in de trofeeënindustrie zijn wij ervan overtuigd dat u de juiste glazen trofee nodig hebt voor uw evenement. Ontdek onze volledige productlijn voor uw wedstrijd. Wij staan in vuur en vlam om ervoor te zorgen dat jij de eer krijgt met de glazen trofee die bij jou past!

Weet je niet zeker of de Ari glazen trofee perfect past bij jouw toernooi? We helpen je graag persoonlijk. Neem contact met ons op voor een individueel advies.

Artikelnr

201044134

EAN-Code

4054047202107

Materiaal

Wit glas met hout

Materiële sterkte

2 mm

Lengte

14,0 cm

Breedte

38 mm

Hoogte

25,0 cm

Breedte glasoppervlak

12,0 cm

Hoogte glasoppervlak

18,0 cm

Verpakking

Geschenkverpakking
Beoordeel dit artikel nu en laat ons weten wat u ervan vindt.